تیتر امروز

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ماشه بر شقیقه ایران/ مذاکره به شرط عدم حمله به ایران/ اعلام جرم علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی/ نمایندگی ایران: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند
گزارش خبرنگار دیدار از گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌

مقصود فراست‌خواه: اندیشمندان و نخبگان ما همواره در طول تاریخ، در بی‌کجایی، تنهایی و دور و غریب بوده‌اند

در پی تعطیلی خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران، گردهمایی انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری انجمن حقوق شناسی و همیاری ده‌ها انجمن و نهاد‌های علمی مدنی‌ با عنوان «ایران، خانه...

لاریجانی: حل مشکلات کشور جواب یک خطی ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نمایندگان در خصوص وضعیت اقتصادی کشور گفت: حل مشکلات کشور جواب یک خطی ندارد.

کد خبر: ۸۷۱۵
۱۱:۳۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نمایندگان در خصوص وضعیت اقتصادی کشور گفت: حل مشکلات کشور جواب یک خطی ندارد.

در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در تذکری خطاب به ریاست مجلس گفت: مشکلات مردم افزایش یافته و کسی با مردم صحبت نمی‌کند. باید شفاف سازی شود که ریشه مشکلات کجاست.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: مردم در حالت بی اطلاعی هستند، رئیس جمهور نیز با مردم صحبت نمی‌کند، انگار با مردم قهر است.

وی خطاب به رئیس مجلس گفت: شما هم امروز در ابتدای جلسه صحبت نکردید، نمایندگان در حوزه انتخابیه‌شان نمی‌توانند جواب مردم را بدهند. چه کار کنیم؟ داد بزنیم، گریه کنیم یا استعفا بدهیم؟

حاجی دلیگانی اظهار داشت: شما به عنوان رئیس قوه مقننه در جلسات شورای هماهنگی اقتصادی قوا شرکت می‌کنید. گزارش بدهید که مشکلات و راه حل‌ها چیست. حداقل به جای دو هفته تعطیلی یک هفته تعطیل کنید و یک هفته دیگر در جلسات غیرعلنی از وزرا دعوت کنید تا مشکلات طرح و مورد بررسی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: مردم در مسائل اقتصادی زجر می‌کشند، اما پای نظام ایستاده اند.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی‌های نمایندگان درست است، کمیسیون اقتصادی که محور بررسی موضوعات اقتصادی است هفته آینده به سرکشی از حوزه‌های انتخابیه نمی‌روند و جلسات با دولت را پیگیری می‌کنند.

وی تاکید کرد: پیچیدگی‌هایی در این کار وجود دارد و حل مشکلات جواب یک خطی ندارد.

لاریجانی با بیان اینکه طرح دو فوریتی تامین مایحتاج مردم طرح خوبی است، گفت: اینگونه طرح‌ها خوب و مهم است، درددل کردن خاصیتی ندارد. باید نمایندگان فعال باشند و طرح‌هایی ارائه دهند که مشکلات را کاهش دهد.

وی اظهار داشت: در مورد دورنمای کلی وضعیت اقتصادی کشور هم جلسه‌ای با دولت می‌گذاریم تا بحث‌های جدی تری انجام شود.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور