تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رضاخواه: مذاکرات فعلی ایران نتیجه قانون اقدام راهبردی مجلس است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مذاکرات کنونی ایران نتیجه قانون اقدام راهبردی لغو تحریم های مجلس است، گفت: مسئولان باید از این فرصت برای تامین منابع ملی استفاده کنند.

کد خبر: ۸۷۱۴۱
۱۳:۱۵ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰

رضاخواه: مذاکرات فعلی ایران نتیجه قانون اقدام راهبردی مجلس است

دیدارنیوز - مجتبی رضاخواه در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس در نطق میان دستور خود با اشاره به اولین جلسه مجلس شورای اسلامی با مقام معظم رهبری اظهار کرد: در اولین جلسه ایشان به لزوم ورود مجلس شورای اسلامی در زمینه  اصلاح مدیریت فضای مجازی تاکید کردند. پیرو تاکید ایشان درخواست تشکیل کمیسیون ویژه فضای مجازی ارائه گردید که ان شاءالله به زودی در صحن مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ردیف بودجه فضای مجازی در بودجه ۱۴۰۰ تصریح کرد: حدودا مبلغ ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت فضای مجازی اختصاص دادیم که در زمینه توسعه زیرساخت، حمایت از تولید محتوا و توسعه اقتصاد دیجیتال مورد استفاده قرار خواهد گرفت. همچنین پنج طرح برای مدیریت فضای مجازی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد که یکی از جدی‌ترین تلاش‌ها در این زمینه طرح حمایت از توسعه دانش بنیان در فضای مجازی با هدف تجدید بنای فعالانه شبکه ملی اطلاعات با هدف توسعه و تقویت تولیدات و محصولات بومی است.

این عضو مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به گذشت هشت سال از یازدهمین دوره و دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: این روز‌ها در انتهای کار دولتی هستیم که در هشت سال گذشته شاهد وعده‌های گوناگونی مبنی بر چرخش همزمان چرخ‌های اقتصاد و سانتریفیوژ بودیم، اما امروز پس از هشت سال، گرانی‌های گسترده در سفره‌های مردم قرار گرفته است. هر مذاکره‌ای که بتواند منافع ملی را تامین کند پسندیده است، اما به نظرم عموم مردم حق دارند که نگران باشند تا مبادا عایدی کشور از این مذاکرات تقریبا هیچ شود.  

رضاخواه با بیان این ادعا که مذاکرات فعلی دولت نتیجه قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌های مجلس شورای اسلامی است، گفت: باید از این فرصت برای تامین منافع ملی استفاده کرد؛ حتی قدم زدن با وزیر امور خارجه آمریکا و دلخوش بودن به امضای او مشکلات مردم را حل نخواهد کرد؛ همین طور که در گذشته نکرد بلکه دقت نوشتن در تفاهم نامه و در نظر گرفتن تنبیه برای عدم اجرای تعهدات طرف‌های مقابل موجب رضایت مردم خواهد شد.  

وی ضمن تاکید بر این که خواسته مردم ایران رفع همه تحریم هاست بر لزوم راستی آزمایی از لغو تحریم‌ها در مذاکرات اشاره کرد و گفت: رییس جمهور هشت سال پیش ادعا کرد که تحریم‌ها به مرور رفع خواهد شد و بعدا ادعا کرد که دیوار تحریم‌ها ترک برداشته است، اما مردم ایران ترک را احساس نکردند پس لازم است این روز‌ها همه تلاششان را برای لغو تحریم‌ها به کار ببرند.  

رضاخواه ادامه داد: برای این که طرف مقابل احساس نکند که شما نیازمند مذاکره هستید اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید، به جوانان این مرز و بوم بیش از پیرمرد‌های دموکرات اعتماد کنید. راستی آزمایی از انجام تعهدات طرف مقابل نکته مهمی است که در زمان کوتاه و در شب انتخابات قابل تامل نیست باید فروش آزادانه نفت، دسترسی به منابع حاصل از آن و تصمیم گیری خودمان برای این منابع مورد راستی آزمایی قرار گیرد. نکند دوباره مجبور به وارد کردن کالا‌های غربی و شرقی شویم که کمر تولید کننده داخلی را خورد می‌کند.  

رییس فراکسیون اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی با بیان این که مذاکرات فرسایشی منافع ملی را تامین نمی‌کند، تصریح کرد: قبل از تحقق راستی آزمایی و تایید آن توسط مجلس شورای اسلامی به غربی‌ها دل خوش نکنیم و اجرای تعهدات را آغاز نکنید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان نطق خود از وضعیت شیوع بیماری کرونا و افزایش تعداد مبتلایان و جان باختگان انتقاد کرد و گفت: کشاندن اختلافات درون دولت به تریبون‌های عمومی و ناکارآمد نشان دادن یکدیگر مشکل مردم را حل نمی‌کند. رییس جمهور به عنوان رییس ستاد ملی کرونا باید در پیشگاه ملت توضیح دهد که چرا طی سه هفته اخیر آمار فوتی‌ها چهار برابر شده است.  

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر