تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

بازتاب شکست الریان برابر پرسپولیس در رسانه های قطری

رسانه های سرشناس قطری به شکست سنگین الریان برابر پرسپولیس واکنش نشان دادند.

کد خبر: ۸۷۰۱۶
۰۸:۵۴ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰

بازتاب شکست الریان برابر پرسپولیس در رسانه های قطری

دیدارنیوز - الریان در دومین دیدار خود در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پرسپولیس رفت و بانتیجه ۳ بر یک شکست خورد.

شکست الریان در رسانه های قطر بازتاب داشت که در زیر به چند مورد آنها می پردازیم:

استاد الدوحه

استاد الدوحه با تیتر" الریان برابر پرسپولیس نابود شد" نوشت: الریان در این بازی با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد تا نخستین شکست خود را متحمل شود. شاگردان بلان نیمه نخست را عالی پشت سر گذاشتند و با یک گل هم پیروز به رختکن رفتند. آنها در این نیمه فرصت های خوبی داشتند و می توانستند گل دوم را هم به ثمر رسانند اما تیم در نیمه دوم نابود شدند و در دو دقیقه دو گل دریافت کردند.

این روزنامه در ادامه نوشت: پرسپولیس از ضعف خط دفاعی الریان استفاده کرد و گل نخست خود را توسط کامیابی نیا به ثمر رساند و چند لحظه بعد مغانلو گل دوم را هم به ثمر رساند. برتری نماینده ایران ادامه پیدا کرد و مغانلو در دقیقه ۵۷ گل سوم را هم وارد دروازه الریان کرد. پرسپولیس در این بازی فرصت زدن گل های بیشتر را هم داشت که فهد یونس مانع آن شد. با این شکست امیدهای الریان برای صعود به دور بعد کم شد.

الرای: لغزش الریان در دومین گام برابر پرسپولیس

الریان در دیدار برابر پرسپولیس باوجود آنکه گل نخست را به ثمر رساند اما با نتیجه سه بر یک شکست خورد. الریان در نیمه نخست بازی بهتری را به نمایش گذاشت و با پیروزی هم به رختکن رفت اما در نیمه دوم پرسپولیس قدرتمندانه ظاهر شد و سه گل توسط کامیابی نیا و مغانلو به ثمر رساند تا پیروز این بازی شود.

الرای در ادامه نوشت: دو تیم بازی را محتاطانه آغاز کردند و بیشتر به دنبال گل نخوردن بودند. بیشتر دقایق ابتدایی بازی توپ در میانه میدان بود.پرسپولیس حملات نصف و نیمه داشت و الریان هم به دنبال خنثی کردن آنها بود. در مجموع الریان در نیمه نخست بهتر از پرسپولیس بود اما نیمه دوم متفاوت بود و این نماینده ایران بود که عملکرد بهتری داشت.

الکاس: پرسپولیس بازی باخته را به یک پیروزی بزرگ تبدیل کرد

این روزنامه سرشناس قطری هم نوشت: پرسپولیس باوجود آنکه در نیمه نخست با یک گل شکست خورد اما در نیمه دوم به بازی برگشت و توانست این شکست را به یک پیروزی قاطعانه و بزرگ تبدیل کند تاجاییکه با نتیجه سه بر یک به پیروزی دست پیدا کرد تا با ۶ امتیاز در صدر جدول رده بندی این گروه قرار گیرد.

الوطن: لغزش الریان برابر پرسپولیس

الوطن نوشت: الریان در دیدار برابر پرسپولیس با نتیجه سه بر یک شکست خورد.بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه نخست این الریان بود که بازی بهتری را به نمایش گذاشت و یک گل هم به ثمر رساند اما در نیمه دوم پرسپولیس تیم برتر میدان بود و جبران کرد. نماینده ایران در نیمه دوم با قدرت ظاهر شد و نه تنها گل خورده را جبران کرد بلکه دو گل دیگر هم به ثمر رساند تا با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور