تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اعلام کرد: جزئیات پیشرفت مرحله آزمایش انسانی واکسن رازی کوو پارس

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: واکسن رازی با یک دز استنشاقی تنها واکسنی است که در جهان مشابه ندارد.

کد خبر: ۸۶۴۹۴
۲۰:۰۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰

جزئیات پیشرفت مرحله آزمایش انسانی واکسن رازی کوو پارس

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه وزارت جهاد کشاورزی، «علی اسحاقی» روز چهارشنبه افزود: تزریق آزمایشی واکسن رازی کووپارس پس از گذراندن مراحل مختلف پیش بالینی، ۱۰ اسفند شروع شد.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اظهارداشت: اکنون در این مرحله ۱۳۳ نفر دز اول و ۷۳ نفر هم دز دوم رادریافت کردند.

اسحاقی تصریح کرد: از ۱۳ پیش قراول هم که هر دو دز را دریافت کردند، آزمایش گرفته شد و نتیجه بررسی ایمنی زایی خیلی خوب بود.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه واکسن رازی تنها واکسن بدون مشابه خارجی است، گفت: این واکسن در سه دز مورد استفاده قرار می‌گیرد که ۲ دز تزریقی و یک دز استنشاقی آن است.

وی در خصوص دز واکسن استنشاقی گفت: دز استنشاقی دستگاه تنفسی فوقانی را ایمن می‌کند و در این صورت افرادی که ناقل بدون علامت هستند، بعد ۱۴ روز ناقل نخواهند بود.

اسحاقی یادآور شد: مرحله دوم تزریق واکسن رازی دو یا سه هفته دیگر با تزریق بر روی ۵۰۰ داوطلب آغاز خواهد شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها