تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

هاشم‌زایی: ۸ هزار میلیارد تومان از تولیدات شرکت ملی مس به جیب دلال‌ها می‌رود

یک نماینده مجلس گفت: اگر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها را در اقتصاد برداریم التهاب می‌خوابد و حتی نرخ تعدیل می‌شود. من معتقدم اگر دربسته اول ارزی، ارز را ممنوع نکرده بودیم و نمی‌گفتیم ارز قاچاق است قیمت‌ها به این حد نمی‌رسید.

کد خبر: ۸۶۳۷
۱۳:۳۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا هاشم‌زایی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به بسته دوم ارزی دولت، گفت: اصولاً محدودیت و ممنوعیت در اقتصاد پاسخگو نیست و بسته دوم تا الآن موفق نبوده است. به‌عنوان‌مثال مواد پتروشیمی و فلزات صادراتی که هم بخش خصوصی تولید می‌کند و هم بخش دولتی، طبق بسته جدید ارزی باید در بورس با ارز 4200 تومان عرضه شود اما دلال‌ها و پولدارها با ارز 4200 تومان می‌خرند و سپس با ارز 10 هزار تومان می‌فروشند و به دست مصرف‌کننده با ارز آزاد می‌رسد.
 
او ادامه داد: بنابراین باید قیمت این کالاها با ارز ثانویه و یا ارز آزاد به فروش برسد. گذاشتن این قیدوبندها موجب ایجاد رانت می‌شود. البته من شنیدم که بسته دوم را اصلاح کردند و قرار است که فلزات و پتروشیمی با ارز توافقی و آزاد در بورس مطرح شود و بجای اینکه نقدینگی به جیب دلال‌ها برود نقدینگی به واحدهای تولیدی می‌رود.
 
این مدیرعامل اسبق شرکت ملی مس، گفت: من به صورت سرانگشتی حساب کردم و متوجه شدم از 200 هزار تن محصولی که شرکت مس تولید می‌کند حدود 8 هزار میلیارد تومان پول به جیب دلال‌ها می‌رود. درصورتی‌که در حال حاضر شرکت مس می‌تواند با ارز توافقی محصولش را در بازار ثانویه بفروشد و نقدینگی‌اش بالا برود تا بتواند پروژه اجرا کند.
 
هاشم‌ زایی ادامه داد: اگر محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها را در اقتصاد برداریم التهاب می‌خوابد و حتی نرخ تعدیل می‌شود. من معتقدم اگر در بسته اول ارزی، ارز را ممنوع نکرده بودیم و نمی‌گفتیم ارز قاچاق است قیمت‌ها به این حد نمی‌رسید. ارز که از مواد مخدر بدتر نیست که برای آن شهید می‌دهیم اما مگر مواد مخدر در کشور نیست؟ بنابراین محدودیت در اقتصاد معنی نمی‌دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی