تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوادزهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.

کلاهبرداری زن رمال در واتس‌اپ

زنی جوان در پلیس فتای شیراز توضیح داد فردی با ترفند فالگیری و رمالی او را فریب داده و ۵۰ میلیون ریال از او کلاهبرداری کرده است.

کد خبر: ۸۶۳۳۹
۰۹:۲۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰

کلاهبرداری زن رمال در واتس‌اپ

 

دیدارنیوز ـ مأموران با پرس‌وجو از شاکی پی بردند او مدتی پیش در یک گروه واتس‌اپی عضو شده بود و مدیر گروه که خود را فالگیر معرفی می‌کند، با دادن وعده‌های پوچ، شاکی را فریب داده و از وی کلاهبرداری کرده است.

زن جوان گفت: آن زن به حدی خوب صحبت می‌کرد که کاملا به او اعتماد کردم و به این باور رسیدم که می‌تواند از طریق رمالی مشکلات من را حل کند؛ به همین دلیل پول را به او پرداخت کردم، اما بعد از آن هیچ اتفاقی نیفتاد و بالاخره فهمیدم فریب خورده‌ام.

بعد از روشن‌شدن جزئیات ماجرا، با اقدامات فنی و تحقیقات خاص پلیسی، متهم که زنی میان‌سال است، شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شد.

متهم بعد از انتقال به پلیس فتا، تحت بازجویی قرار گرفت و منکر هرگونه بزه جرمی شد، ولی پس از مواجه‌شدن با دلایل، مستندات و مدارک جمع‌آوری‌شده ازسوی کارشناسان پلیس فتا، به کلاهبرداری اعتراف کرد و گفت با ایجاد گروه واتس‌اپی با عنوان فالگیری و رمالی، پس از جلب اعتماد مخاطبان و سوء‌استفاده از سادگی آن‌ها با دادن امید واهی و وعده‌های دروغین، با دریافت مبالغی اقدام به کلاهبرداری از افراد می‌کرد.

این زن گفت: مال‌باختگان خودشان خیلی زود حرف‌هایم را باور می‌کردند. من هم از این فرصت استفاده می‌کردم.

در تحقیقات فنی از متهم مشخص شد او با این شگرد از شش نفر دیگر در مجموع ۸۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتای فارس، با تأیید این خبر تأکید کرد: افراد سودجو غالبا مسائل خرافاتی را به شکل‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌دهند. تمام این شیادان از سادگی و زودباوری طعمه‌های خود نهایت بهره را می‌برند، بنابراین از شهروندان و کاربران انتظار داریم به تبلیغات اغواکننده و دروغین که ازطریق فضای مجازی به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی می‌شود، اعتماد نکنند و به‌هیچ‌وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

منبع: شرق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی