تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هشدار الازهر نسبت به توطئه داعش برای ماه رمضان

دیده‌بان مقابله با رادیکالسم در الازهر نسبت به طرح جدید داعش در ماه رمضان هشدار داد.

کد خبر: ۸۶۳۱۲
۱۷:۱۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز: به گزارش ایسنا، به نقل از القدس العربی چاپ لندن، دیده بان الازهر در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای تکمیل پیگیری‌های تحرکات اخیر داعش همزمان با شیوع کرونا در جهان، دیده بان مقابله با رادیکالیسم الازهر این مسأله را دنبال کرد که داعش پیام‌های تحریک آمیزی را برای حامیان خود که موسوم به «گرگ‌های تنها» هستند، فرستاد و در این پیام‌ها آن‌ها را به انجام حملات بیشتر طی ماه رمضان ترغیب کرد.

در این بیانیه آمده است: بر اساس آنچه رصد شده، داعش از گرگ‌های تنها خواسته است تا دست به حملات بیشتر علیه «صلیبی‌ها و مرتدها» بزنند.

طبق این بیانیه، در سایه تکرار این دعوت‌های تحریک آمیز داعش، دیده بان الازهر مجددا نسبت به تلاش داعش و دیگر گروه‌ها برای سوء استفاده از مشغله‌های کشور‌ها به مقابله با کرونا و فرارسیدن ماه رمضان جهت انجام حملات و جبران خسارت‌های پیشین این گروه و جلب نظر حامیانشان مبنی بر اینکه این گروه هنوز پابرجاست و از حملات امنیتی اخیر تاثیر نپذیرفته است، هشدار می‌دهد.

دیده بان الازهر در بیانیه خود از تمامی کشور‌ها خواست تا تدابیر لازم را برای جلوگیری از هرگونه حملات اتخاذ کنند به ویژه که گرگ‌های تنها طی دوره اخیر به ابزاری اصلی برای انجام حملات داعش تبدیل شده‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: داعش
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر