تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

مذاکرات ظریف و لاوروف؛ تلاش برای تولید واکسن روسی در ایران

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در تهران دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار ظریف خواستار واردات بیشتر واکسن روسی و تولید این واکسن در ایران شده و لاوروف نیز در این مورد نظر مساعد ابراز کرده است.

کد خبر: ۸۶۳۰۳
۱۶:۰۱ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

ظریف و لاوروف

دیدارنیوز: دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه که در راس هیاتی به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

وزرای امور خارجه دو کشور در خصوص همکاری‌های متنوع دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی فیمابین که براساس تصمیمات رهبران دو کشور شکل گرفته است، بحث و تبادل نظر کردند.

ظریف در این دیدار تاکید کرد که دو کشور دارای روابط راهبردی با یکدیگر هستند و روسیه یک همسایه مهم برای جمهوری اسلامی است که دارای روابط متنوع سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و راهبردی با جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

در حوزه روابط دوجانبه، وزیر امور خارجه کشورمان از روسیه برای تامین واکسن برای جمهوری اسلامی ایران تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد با توافق میان دو کشور تولید واکسن اسپوتنیک در ایران آغاز و امکان خرید میزان بیشتری واکسن از روسیه برای تامین نیاز‌های ایران فراهم شود.

همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و هسته‌ای از دیگر محور‌های گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و روسیه بود.

ظریف همکاری‌های دو کشور در منطقه را در جهت جلوگیری و توقف خونریزی و در جهت مبارزه با تروریسم و افراطی گری دانست و تصریح کرد: همکاری‌های ما در منطقه به نفع صلح و امنیت بوده و ما این همکاری‌ها را در قالب آستانه و سایر قالب‌ها ادامه خواهیم داد.

امنیت، همکاری و گفتگو در خلیج فارس از دیگر موضوعات مورد تبادل نظر دو وزیر امور خارجه بود و وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: کشور‌های منطقه خلیج فارس باید بتوانند مسائل را در قالب گفتگو و مستقل از برجام حل و فصل نمایند.

در این دیدار همچنین هماهنگی ایران و روسیه برای تقویت روند صلح و آرامش در افغانستان و خارج کردن این کشور از وضع کنونی مورد بحث و تبادل نظر دو وزیر امور خارجه قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان از موضع قوی روسیه درباره خرابکاری در نطنز ابراز خرسندی نمود وتصریح کرد: آمریکا باید بدون توقف در اجرای تعهداتش تمام تحریم‌ها را رفع کند و ایران پس از راستی‌آزمایی، اقدامات خودش را انجام خواهد داد. اما آمریکایی‌ها باید بدانند که نه تحریم و نه اقدام خرابکارانه ابزار مذاکراتی نخواهد بود و تنها وضعیت را برای آن‌ها دشوارتر خواهد کرد.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز در این دیدار دیالوگ سیاسی بین دو کشور را منظم و پر محتوا خواند.

وزیر خارجه روسیه با تاکید بر افزایش همکاری‌ها در چارچوب اتحادیه اقتصادی اوراسیا افزود: در زمینه مقابله با کرونا و تامین "واکسن اسپوتنیک وی" تلاش می‌کنیم واکسن در خاک ایران به صورت مشترک تولید شود.

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به گفتگو‌های جاری در وین اظهار داشت: باید همه را دعوت کنیم که به اجرای سند برجام برگردند.

سرگئی لاوروف اضافه کرد: روسیه ابتکاری برای امنیت جمعی با خلیج فارس ارائه کرده واین کشور به طور مدارم از این پیش فرض پیروی می‌کند که غلبه بر اختلافات انباشته شده در منطقه خلیج فارس فقط با گفت‌وگوی جامع و احترام متقابل و با در نظر گرفتن منافع و نگرانی‌های همه طرف‌ها ممکن است. وی یاد آور شد: طرح ابتکار صلح هرمز که توسط تهران پیشنهاد شده نیز بر مبنای اصول مشابه بنا نهاده شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر