تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

روحانی: می‌خواهیم فضا و روابط به تعهدات و توافقات ۲۰۱۵ برگردد

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت روابط ایران و روسیه و لزوم بهره گیری از ظرفیت های دو کشور برای ارتقای روابط در همه زمینه ها بویژه روابط اقتصادی و تجاری و با اشاره به اراده مقام های عالی دو کشور برای ارتقای مناسبات، بر لزوم توسعه روابط در راستای منافع متقابل بدون تاثیرپذیری از فشارهای خارجی تاکید کرد.

کد خبر: ۸۶۲۵۸
۱۳:۵۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

روحانی: می‌خواهیم فضا و روابط به تعهدات و توافقات ۲۰۱۵ برگردد

دیدارنیوز - حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در دیدار "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به علاقمندی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری های منطقه ای، از توسعه این همکاری ها با هدف کمک به برقراری صلح و ثبات در منطقه به عنوان اقدامی راهبردی در مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا و مداخله در امور منطقه از سوی این کشور استقبال کرد.
روحانی در ادامه با تاکید بر ضرورت حفظ امنیت، صلح و ثبات در منطقه و اینکه امنیت منطقه باید توسط کشورهای خود منطقه حفظ شود، بر لزوم توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و روسیه با توجه به پایان تحریم های تسلیحاتی ایران از ماه اکتبر سال گذشته، تاکید کرد.
رئیس جمهور با قدردانی از مواضع و حمایت های مسکو از مذاکرات هسته ای، بر تداوم تلاش ها برای حفظ و احیای برجام به عنوان یک توافق چند جانبه بین المللی که الگویی برای حل و فصل مشکلات از مسیر مذاکره و دیپلماسی بوده است، تاکید کرد و گفت: امروز آمریکا و همه دنیا به این نتیجه رسیده اند که فشار حداکثری شکست خورده و تنها راه آمریکا برای بازگشت به برجام، لغو تحریم ها است.
روحانی افزود: حرکت دو کشور در این خصوص نشان دهنده نگاه مشترک درمورد مسائل بین المللی از جمله برجام است و همچنین امروز برای اینکه بتوانیم برجام را احیا و فعال کنیم، همکاری دو کشور به طور قطع بسیار موثر خواهد بود.
رئیس جمهور تاکید کرد: ما در واقع می خواهیم فضا و روابط به تعهدات و توافقات سال ۲۰۱۵ برگردد و همه طرف های برجام، همان قول ها و گفتارهای خود را عملیاتی کنند و هرآنچه در آن زمان توافق شده پذیرفته شود، نه حاضریم کمتر از آن را بپذیریم و نه دنبال آن هستیم که بیش از آن را بدست آوریم.
روحانی در ادامه با اشاره به مشکلات و بحران های منطقه ای از جمله بحران یمن و سوریه بر تداوم همکاری ها و تبادل نظر ایران و روسیه به عنوان دو کشور تاثیر گذار منطقه برای حل و فصل بحران ها و مشکلات منطقه ای تاکید کرد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری های خوب دو کشور در حوزه های سیاسی و منطقه ای، بر ضرورت تقویت مناسبات اقتصادی و همچنین تسریع در اجرایی و عملیاتی شدن توافقات و پروژه های مشترک اقتصادی دو کشور در حوزه های نفت ، انرژی و حمل و نقل و همکاری دو کشور در حوزه هسته ای در ساخت دو نیروگاه در بوشهر و همچنین سوخت نیروگاه ها و ایزوتوپ ها، با استفاده از ظرفیت شرکت های خصوصی تاکید کرد.
روحانی در این دیدار با اشاره به موفقیت های روسیه در زمینه کرونا و توفیق در ساخت واکسن، تسریع در ارسال محموله های واکسن ساخت این کشور به ایران را مورد اشاره قرار داد و بر لزوم تسریع در راه اندازی خط تولید مشترک واکسن در کشورمان تاکید کرد.
وزیر امور خارجه روسیه نیز در این دیدار با بیان اینکه دو کشور برای توسعه و تعمیق روابط مصمم بوده و اراده قوی دارند، گفت: برای توسعه همکاری های مسکو – تهران از جمله همکاری های فنی و دفاعی هیچ محدودیتی وجود ندارد.
"سرگئی لاوروف" با بیان اینکه ایران و روسیه درخصوص همکاری های منطقه ای و بین المللی اهداف مشترک و نزدیک دارند، به مذاکرات هسته ای اخیر در وین و تمایل آمریکا برای بازگشت به برجام اشاره کرد و افزود: تنها راه حل مسئله از نظر مسکو بازگشت بی قید و شرط و کامل آمریکا به برجام با اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد و عمل به تعهدات از سوی این کشور است.
لاوروف تصریح کرد: از نظر ما این کاملا غیر مفید است که از ایران خواسته شود در چارچوب برجام شرایط جدیدی را بپذیرد و یا فراتر از تعهدات خود در قالب برجام عمل کند.
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: هرگونه سند تکمیلی و یا اضافی درخصوص مسائل مختلف از جمله منطقه ای یا توسعه نظامی می تواند خارج از چارچوب برجام و در راستای تامین امنیت منطقه و خلیج فارس با حضور کشورهای منطقه به صورت جداگانه مورد برررسی قرار گیرد.
سرگئی لاوروف همچنین بر توسعه و تعمیق روابط تهران و مسکو تاکید کرد و یادآور شد روسیه برای اجرایی و عملیاتی کردن توافقات در راستای توسعه روابط، جدی است و پروژه های مشترک دو کشور با سرعت و جدیت دنبال خواهد شد.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر