تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

آغاز تولید واکسن ایران برکت از اردیبهشت ۱۴۰۰ 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: فاز اول آماده‌سازی تولید واکسن کوو ایران برکت با ظرفیت سه میلیون دوز به اتمام رسیده است و پیش‌بینی می‌شود از اردیبهشت تولید این واکسن ایرانی آغاز شود.

کد خبر: ۸۶۲۴۳
۱۳:۱۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

آغاز تولید واکسن ایران برکت از اردیبهشت ۱۴۰۰ 

دیدارنیوز ـ محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: در فاز دوم تولید واکسن برای ظرفیت ۱۲ میلیون دوز در ماه برنامه‌ریزی شده است. احداث ساختمان کارخانه به پایان رسیده و تجهیزات این مجموعه در حال نصب است. امید است تا اواسط تیرماه ۱۴۰۰ تولید واکسن با این ظرفیت هم شروع شود.

وی ادامه داد: با افزایش تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا به ۱۲ میلیون دوز در ماه، بخش عمده‌ای از نیاز کشور در این زمینه تامین خواهد شد.

مخبر در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال صادرات این محصول فناورانه هستید، افزود: در حال حاضر تمرکز ما بر داخل کشور است به عبارتی به دنبال رفع نیاز هموطنان در این زمینه هستیم.

آغاز واکسیناسیون عمومی احتمالا از خرداد ۱۴۰۰ با واکسن ایرانی

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اظهار امیدواری نسبت به این‌که واکسیناسیون عمومی با واکسن ایران برکت از خرداد امسال آغاز شود، گفت: با همه توان در این مسیر در حرکت هستیم.

وی با اشاره به این‌که فاز اول انسانی واکسن کوو ایران برکت به پایان رسیده و نتایج این مرحله بسیار خوب بوده است، ادامه داد: فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن ابران برکت هم از نیمه خود عبور کرده و امید است اوایل اردیبهشت فاز سوم را آغاز کنیم.

مخبر ادامه داد: هم از کشور‌های اروپایی و هم از کشور‌های منطقه تمایل برای حضور در مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت داشتیم. 

تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام "کُوو ایران برکت" روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

تزریق نخستین مرحله واکسن ایران کوو برکت بین داوطلبان در قالب فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی انجام شد و ۵۶ داوطلب این مرحله دو دوز واکسن خود را دریافت کردند و تزریق آخر واکسن هم ۳۰ بهمن ماه به آخرین داوطلب این مرحله انجام شد.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده فاز دوم این واکسن از اواخر اسفند ماه آغاز شده است و در این مرحله ۲۸۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی می‌شوند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی