تیتر امروز

سانحه هوایی ورزقان؛ عزای عمومی در ترکیه، آمریکا تسلیت گفت/ عزاداری در مشهد +ویدیو
سقوط دردناک بالگرد ابراهیم رئیسی در آذربایجان شرقی

سانحه هوایی ورزقان؛ عزای عمومی در ترکیه، آمریکا تسلیت گفت/ عزاداری در مشهد +ویدیو

روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیرخارجه در آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و صبح روز دوشنبه رئیس جمعیت هلال احمر از پیدا شدن لاشه بالگرد...
ابراهیم رئیسی تلاش می‌کرد دولتی فراجناحی باشد/امیرعبداللهیان «شهید قدس» است
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «کنعانی‌مقدم» واقعه شهادت رییس‌جمهوری و هیات همراه را بررسی می‌کند:

ابراهیم رئیسی تلاش می‌کرد دولتی فراجناحی باشد/امیرعبداللهیان «شهید قدس» است

یکی از سیاستمداران در گفت‌وگو با دیدار معتقد است که رییسی با جمع کردن منتقدان و موافقان زیر یک سقف تلاش می‌کرد فراجناحی باشد.
اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد(قسمت اول)
از چشم جهان (۱۵۰)

اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد(قسمت اول)

تازه‌ترین بسته حمایتی در حوزه امنیت ملی آمریکا در قبال اوکراین، که در آوریل امسال تصویب شد، به دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اجازه می‌دهد، برای ادامه حمایت از اوکراین علیه تجاوز روسیه، به تولید...

واکنش آژانس به ادعاهای بی‌اساس نتانیاهو علیه ایران

News Image Lead

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی ادعاهای نتانیاهو درباره فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان، تاکید کرد که آژانس ارزیابی نهایی خود را درباره مسائل باقیمانده کنونی و گذشته در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران در دسامبر ۲۰۱۵ اعلام کرد.

کد خبر: ۸۶۲
۰۸:۵۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب در ادعایی بی‌اساس گفت که ایران کماکان برنامه هسته‌ای تسلیحاتی دارد و از زمان اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تلاش‌های خود را برای مخفی کردن این فعالیت‌هایش تشدید کرده است.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سخنگوی آژانس در واکنش به این ادعاها، بیانیه‌ای منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دسامبر ۲۰۱۵ ارزیابی نهایی خود درباره مسائل باقیمانده کنونی و گذشته پیرامون برنامه هسته‌ای ایران را به شورای حکام آژانس ارائه داد. آژانس در این گزارش ارزیابی کرد که پیش از پایان سال ۲۰۰۳ یک زیرساخت سازمانی در ایران وجود داشت که برای کمک به یکسری فعالیت‌های منوط به توسعه یک چاشنی انفجار هسته‌ای مناسب بود. اگرچه برخی فعالیت‌هایی پس از سال ۲۰۰۳ صورت گرفت، آنها بخشی از یک تلاش هماهنگ شده نبودند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ارزیابی کلی آژانس این بود که یکسری فعالیت‌های مرتبط با توسعه یک چاشنی انفجاری هسته‌ای پیش از پایان سال ۲۰۰۳ به عنوان یک تلاش هماهنگ شده در ایران انجام شد و برخی فعالیت‌ها نیز پس از سال ۲۰۰۳ صورت گرفت. آژانس همچنین ارزیابی کرد که این فعالیت‌ها فراتر از مطالعات علمی و امکان‌سنجی، دستیابی به صلاحیت‌ها و قابلیت‌های فنی خاص فراتر رفته است. همان گزارش تاکید کرد که آژانس هیچ نشانه معتبری دال بر فعالیت‌های مرتبط با توسعه یک چاشنی انفجاری هسته‌ای پس از سال ۲۰۰۹ در ایران پیدا نکرده است. با توجه به این گزارش مدیرکل آژانس، شورای حکام نیز اعلام کرد که بررسی این مساله به پایان رسیده است.

آژانس در ادامه بیانیه خود آورده است: در راستای روش‌های استاندارد، آژانس تمامی اطلاعات مرتبط با پادمان‌ها که در دسترس داشت را ارزیابی کرد هر چند این روش آژانس نیست که به طور علنی درباره چنین اطلاعاتی صحبت کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی