تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آصفری: امکان حضور نامزدهایی با سلایق مختلف سیاسی در صحنه انتخابات فراهم شود

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد: هرچه نامزدها با دیدگاه های مختلفی وارد عرصه انتخابات شوند، مردم با سلیقه های مختلف در انتخابات مشارکت کرده و سطح مشارکت بالاتر خواهد رفت.

کد خبر: ۸۵۵۵۴
۰۸:۴۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰

آصفری: امکان حضور نامزدهایی با سلایق مختلف سیاسی در صحنه انتخابات فراهم شود

دیدارنیوز - محمد حسن آصفری با اشاره به اینکه چگونه می توان انگیزه مردم را برای مشارکت در انتخابات افزایش داد، بیان کرد: از نظر بنده یکی از اقداماتی که باید انجام شود این است که باید زمینه حضور مجموعه نامزدهای بیشتری در عرصه انتخابات فراهم شود و نامزدها از جریان های مختلف در صحنه انتخابات حاضر شوند.

وی در ادامه اظهار کرد: باید اجازه دهیم نامزدها با سلیقه های سیاسی مختلف به صحنه آمده و خود را معرفی کنند. ما در این دوره خیلی به مشارکت مردم نیازمند هستیم. اگر مشارکت مردم در انتخابات زیر ۳۰ الی ۴۰ درصد باشد مطمئنا تاثیر منفی در عرصه بین المللی برای کشور خواهد داشت. هرچه نامزدها با دیدگاه های مختلفی وارد عرصه انتخابات شوند، مردم با سلیقه های مختلف در انتخابات مشارکت کرده و سطح مشارکت بالاتر خواهد رفت.

نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: مشارکت در این دوره از انتخابات بسیار حساس است. ما اگر می خواهیم قدرت چانه زنی در عرصه بین المللی داشته باشیم، باید مشارکت مردم را افزایش دهیم و لازمه این امر اجازه حضور نامزدها با سلیقه های مختلف سیاسی در صحنه انتخابات است.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر برای افزایش انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات، در این مدت باقی مانده دولت باید اقداماتی انجام دهد که امید به آینده را در مردم افزایش داده و گلایه مندی مردم را کاهش دهد. باید راهکارهای راهگشای اقتصادی با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: سومین مسئله ای که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث کرونا است. اگر در بحث کرونا نتوانیم اقدامی انجام دهیم برای کشور مشکل آفرین خواهد شد. باید در این فرصت باقی مانده برای واکسیناسیون مردم با سرعت بیشتری گام برداریم. ما نمی توانیم انتخابات را مجازی برگزار کنیم فلذا باید برای کنترل کرونا اقداماتی انجام دهیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر