تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

علی مطهری در کلاب هاوس: اگر کسی کنار دریا تحریک نمی‌شود بیمار است

علی مطهری به انتقاد از کسانی پرداخت که موافق اختیاری بودن حجاب هستند وی گفت: من حجاب را انتخاب نمی‌بینم و به آزادی در آن اعتقاد ندارم. من نیمه عریان بودن را آزادی انسانی نمی‌دانم و آن را آزادی حیوانی و غریزی تلقی می‌کنم. وی همچنین گفت: هنوز هم معتقدم اگر رفراندومی برگزار شود رای اکثر مردم به حجاب اختیاری نخواهد بود.

کد خبر: ۸۵۳۸۰
۰۹:۴۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰

علی مطهری در کلاب هاوس: اگر کسی کنار دریا تحریک نمی‌شود بیمار است

دیدارنیوز - علی مطهری نماینده ادوار مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده است. او این روزها فعال تر از همیشه یا با اهالی رسانه گفتگو می کند و در فضای مجازی نیز حضوری پررنگ دارد.

با داغ شدن حضور سیاسیون در کلاب هاوس او شب گذشته گفتگویی نیز در کلاب هاوس داشت و اظهاراتی پرسروصدا را مطرح کرد. بخش هایی از اظهارات مطهری را که در فضای مجازی منتشر شده است را می خوانید؛

 من حجاب را انتخاب نمی‌بینم و به آزادی در آن اعتقاد ندارم. من نیمه عریان بودن را آزادی انسانی نمی‌دانم و آن را آزادی حیوانی و غریزی تلقی می‌کنم. *با بسیاری از سخت‌گیری‌ها و برخوردهای که با افراد بی حجاب می‌شود، مخالفم. 


هنوز هم معتقدم اگر رفراندومی برگزار شود رای اکثر مردم به حجاب اختیاری نخواهد بود.

در چند ماه آینده گشایش های خوبی وجود دارد.  در این شرایط نباید فرد تندرو روی کار بیاید. بهتر است یک فرد معتدل رییس جمهور شود.

بالای ۵۰ درصد تایید صلاحیت می‌شوم.

من نامزد پوششی آقای لاریجانی نیستم.

بهتر است موافقین و مخالفین با رهبر انقلاب دیدار داشته باشند. این می‌تواند به حل مشکلات کشور کمک کند.

باید با آمریکا و اروپا و کشورهای عربی ارتباط برقرار کنیم.

فیلتر تلگرام تجربه موفقی نبود. فیلترینگ باید بر اساس محتوا انجام شود و وقتی در پلتفرمی دیده می‌شود مسائل غیراخلاقی به اشتراک گذاشته می‌شود؛ فیلتر شدن لازم است اما تبادل آرا باید آزاد باشد.

اگر کسی کنار دریا تحریک نمی شود بیمار است. خدا خواسته ما تحریک شویم، باید تحریک شویم.

اینکه جوان ما با دیدن دست یک خانم تحریک می شود، خوب است. الان در اروپا مشکل دارند با این مسئله و تحریک نمی شوند. مردها تحریک نمی‌شوند و زن‌ها رو می‌آورند به مردهای آفریقایی!

تعدد زوجات بسیار حکیمانه‌ست. چون زنان آماده‌ ازدواج از تعداد مردان بیشتر است و نباید حق ازدواج کردن را از زنان گرفت.

‌تساوی حقوق زن ومرد به معنای تشابه حقوق  آن‌ها نیست.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
3
3
آقای مطهری. بیمار کسانی هستند که همه دنیا را ول کرده اند و تمام فکر و ذکرشان شده مو و بدن خانمها. انگار دیگه هیچ مساله ای وجود ندارد
محمدجواد قیصری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
0
2
جالبه در ایام انتخابات قضایای حجاب کلید میخورد آیا مسیله و چالش فقط قبل از انتخابات دارای اهمیت میباشد چرا بعداز انتخابات این موضوع قابل بررسی و پر رنگ نمیشود .... راستی از خودتون پرسیدین آیا قبلا جناحی از این تشویش به نفع خود رای کسب نکردند....!!!!
حسین کیانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
1
1
در پاسخ فقط میگویم متاسفم که در کشورم کسانی رییس جمهور میشوند که باید صلاحیت خودرا از گروهی بگیرند که خود از اداره خود ناتوان هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
2
0
آقای مطهری اگر کسی مشکلات جامعه رو نادیده بگیره و بچسبه یه این موضوعاتی که در درجه ی هزار و شصت و شونزدهم مهمن بیماره. کسی که گرسنه است با یه تیزر تبلیغاتی در صدا و سیمای میلی شما و سفره های رنگین تحریک میشه. شما شکم سیرا برین چند تا چند تا زن بگیرین و پیش به سوی بهشت ما جهنم خودمون قشنگ تره
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور