تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه: به زودی شاهد اخراج آمریکایی‌ها از منطقه خواهیم بود

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ به مدد الهی، سرآغاز تحول بزرگ و انقلاب جهانی برای اضمحلال و نابودی قدرت‌های استکباری، ضددینی و ضدبشری و اخراج آن‌ها از منطقه است.

کد خبر: ۸۵۳۱۵
۱۵:۱۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه: به زودی شاهد اخراج آمریکایی‌ها از منطقه خواهیم بود

دیدارنیوز - سردار سرتیپ پاسدار سیدمحمد حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه در اولین جلسه فرماندهان و مدیران نیروی قدس در سال ۱۴۰۰، با اشاره به فراز و نشیب‌های سال گذشته و پدیده بیماری کرونا گفت: پس از شهادت شهید سلیمانی در اواخر سال ۱۳۹۸ و همزمان با شیوع پدیده کرونا، فشار حداکثری و بی‌امان نظام استکباری و رژیم تروریستی آمریکا بر علیه جمهوری اسلامی ایران و کل محور مقاومت برای شکستن اراده و مقاومت ملت عزیز ایران و محور مقاومت بیشتر شد و با اینکه نیروی قدس در سال ۱۳۹۹ از حضور پر برکت فرمانده عزیز و رشیدش سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی محروم بود و هر لحظه و هر روز فقدان این بزرگ‌مرد را احساس می‌کند، اما به حول و قوه الهی جمهوری اسلامی و محور مقاومت دستاوردهای و پیروزی‌های بزرگی را در این میدان کسب کرد.

وی همچنین با اشاره به پیروزی‌های رزمندگان یمن طی روزهای اخیر گفت: موفقیّت‌ها نتیجه تلاش و کوشش، مقاومت و تسلیم نشدن در برابر فشار دشمن و اتکال و اتصال به خدا و ایمان راسخ به این مسیر و به وعده پیروزی و نصرت الهی است و ان‌شاءالله به زودی استخوان‌های ائتلاف متجاوزان از فشارهای پابرهنگان یمن درهم خواهد شکست و آن چیزی که رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای عزیز نویدش را دادند و پیش‌بینی کردند که بینی متجاوزان به خاک مالیده خواهد شد و این امر محقق شده و بیشتر خواهد شد.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: نخست وزیر رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی سال گذشته رسما اعلام کرد پایان سال 2020 میلادی باید سال پایانی حضور ایران در سوریه باشد و فشارها طوری باشد که دیگر ایران در سوریه باقی نماند، اما علی‌رغم فشارها و تهدیدات آن‌ها محور مقاومت با همان صلابت و قدرت و حتی کیفیت بهتر در سوریه حضور دارد و آن‌ها در تحقق اهدافشان شکست خوردند.

سردار حجازی با اشاره به جنگ روانی صهیونیست‌ها افزود: صهیونیست‌ها گاهی بارها یک مقر و منطقه خالی را مورد هجوم قرار ‌دادند و تلاش کردند تا با عملیات روانی، فشار رسانه‌ای و شانتاژ خبری درست کنند و با اخبار دروغین و شایعه پراکنی‌، کارهای خود را بزرگنمایی کنند و اعلام می‌کردند که چند ده نفر از نیروهای محور مقاومت را شهید کرده‌اند تا با این دروغ‌ها فشار بیاورند، اما ملت عزیز ایران بداند به مدد الهی جمهوری اسلامی خاری است که در چشم و گلوی صهیونیست‌ها گیر کرده و با صلابت و اقتدار همچنان به نقش‌آفرینی خود با قوت ادامه می‌دهد و محور مقاومت در سوریه و لبنان مقتدرتر از گذشته در حال رشد و انجام وظیفه است.

جانشین فرمانده سپاه قدس در بخش دیگر سخنان خود درباره تلاش ناکام آمریکا برای بقاء در عراق گفت: دشمنان اسلام و به خصوص آمریکا و استکبار جهانی می‌خواستند در عراق صدای ملّت را خفه کنند و مقاومت ملت عراق را در هم بشکنند تا در آن‌جا باقی بمانند، اما موفق نشدند؛ رئیس جمهور آمریکا هم در روزهای گذشته اعلام کرد که ایالات متحده در حال کاهش نیروهای خود در منطقه خاورمیانه است و برای اینکه حفظ آبرو کند و اقدامات ملّت‌های منطقه را کم‌اهمیّت جلوه دهد اعلام کرد یک سامانه پاتریوت را از عربستان سعودی خارج کرده است.

سردار حجازی افزود: این سرآغاز خارج شدن و اخراج آن‌ها از منطقه است و این اراده قطعی ملت‌ها پس از به شهادت رساندن سردار دل‌ها شهید سلیمانی عزیز توسط رژیم خبیث آمریکا است که به زودی شاهد اخراج آمریکایی‌ها از منطقه خواهیم بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی