تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جان کري: نتانياهو فردي ضعيف، ترسو و دستپاچه است

جان کری وزیر امور خارجه سابق آمریکا درصدد انتشار یادداشت هايي است که در آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در جنگ 2014 ميلادي نوار غزه فردي ضعيف، ترسو و دستپاچه معرفي مي شود.

کد خبر: ۸۵۱۱
۱۰:۱۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سخنگوی ستاد شکست محاصره نوار غزه در توئیتی اعلام کرد جان کری درصدد انتشار یادداشت هايي است که در آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در جنگ 2014 ميلادي نوار غزه فردي ضعيف، ترسو و دستپاچه معرفي مي شود.

ادهم ابوسلمیه افزود یادداشت ها و خاطرات بسیار مهمی از جان کری وزیر امور خارجه پیشین آمریکا بزودی در چهارم ماه جاری منتشر می شود.

وي به نقل از جان کري افزود پس از ممنوعیت پروازها به اسرائیل به علت تهدید موشکی از سوی غزه با نتانیاهو دیدار کرده است و در اين ديدار جان کري برای نخستین بار نتانیاهو را دستپاچه، بیمناک و هراسان می بیند. کري در اين يادداشت ها مي نويسد دلم برایش سوخت زیرا تاکنون اینگونه وی (نتانیاهو) را ضعیف ندیده بودم. جان کری فاش کرد نتانیاهو پیش نویس توافقنامه محرمانه آتش بس با جنبش حماس در آن زمان ارائه کرده بود.

وی در سومین توئیت خود تاکید کرد سایر جزئیات مربوط به این یادداشت بزودی منتشر می شود و من معتقدم این یادداشت ها بسیار مهم است زیرا از خواری و ضعف و پوشالی بودن رژیم صهیونیستی پرده بر می دارد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها