تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

اظهار نگرانی اسرائیل از اظهارات رابرت مالی درمورد لغو تحریم‌ها

جروسالم پست نوشت: به گفته ی مقامات ارشد اسرائیل، پیام های متناقض از دولت بایدن درمورد توافق هسته ای ایران پیش از نشست وین به شدت نگران کننده است.

کد خبر: ۸۵۰۶۷
۰۸:۴۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

اظهار نگرانی اسرائیل از اظهارات رابرت مالی درمورد لغو تحریم‌ها: نگرانیم

دیدارنیوز - جروسالم پست نوشت: به گفته ی مقامات ارشد اسرائیل، پیام های متناقض از دولت بایدن درمورد توافق هسته ای ایران پیش از نشست وین به شدت نگران کننده است.

این اظهار نگرانی پس از آن عنوان شد که رابرت مالی نماینده امریکا در امور ایران از بازگشت به برجام و لغو تحریم ها بدون اضافه کردن عناصر دیگر و تقویت آن، سخن گفت.

یک مقام ارشد امنیتی در این رابطه گفت، «اگر این سیاست امریکاست، پس ما نگرانیم.»

این منبع افزود که مصاحبه مالی منجر به عصبانیت در بین مقامات بلندپایه اسرائیل شده است چراکه «در گذشته دولت بایدن سخن از توافق قدرتمندتر و بلندتر گفته بود، اما این اصلا در مصاحبه مالی نیست. همه ی حرفشان بازگشت به برجام است.»

این منبع افزود: «مالی در هیچ جای مصاحبه نمی گوید که هدف شان جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است. او هرگز ایرانی ها را متهم به بدرفتاری نمی کنند. هیچ جا در مصاحبه او درمورد مشورت با متحدان امریکا در منطقه نمی کنند.»

این مقام گفت: «مالی طوری رفتار می کند که انگار مقام سازمان ملل است؛ اومی گوید ایران و امریکا نسبت بیکدیگر بی اعتمادند.»

این مقام اسرائیلی اضافه کرد که امریکایی از نبود دولت در اسرائیل استفاده می کنند و تصور می کنند نتانیاهو پاسخ و واکنش قدرتمندی به آن نشان نخواهد داد.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی