تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

وزیر خارجه عربستان: به ما اطمینان داده شد تا مسئله موشکی ایران در مذاکرات گنجانده شود

وزیر خارجه عربستان در مصاحبه‌ای ضمن "قوی" خواندن روابط کشورش با ایالات متحده، دیدار مخفیانه محمد بن سلمان با نتانیاهو را رد کرد.

کد خبر: ۸۵۰۶۲
۰۸:۳۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰

وزیر خارجه عربستان: به ما اطمینان داده شد تا مسئله موشکی ایران در مذاکرات گنجانده شود

دیدارنیوز - فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان در مصاحبه با فرانس ۲۴  که یکشنبه شب منتشر شد، تاکید کرد که روابط کشورش با ایالات متحده "قوی و تاریخی" است.

وی دیدار قریب الوقوع مقامات ارشد ریاض و واشنگتن را بعید ندانست.

بن فرحان اظهار داشت: ما گفتگوهای قوی با ایالات متحده داریم و اظهارات بسیار محکمی را در مورد تقویت توانایی‌های عربستان در دفاع از خود شاهد بودیم. ما از تعهد ایالات متحده برای محافظت از عربستان راضی هستند. 

بن فرحان در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا مقامات ارشد دو کشور خود را برای سفر به واشنگتن یا ریاض آماده می کنند ، گفت که روابط دو کشور "طولانی مدت و تاریخی است و دیدارهای دو جانبه نیز انجام شده است و ما انتظار داریم این روند ادامه یابد. "

اردن
 در مورد دستگیری‌های اخیر در اردن، نیز وزیر خارجه عربستان بار دیگر  برحمایت "کامل" ریاض از عبدالله دوم، پادشاه اردن تاکید کرد و گفت: "ما در حمایت از پادشاه و ملت اردن برای تأمین امنیت و ثبات در این کشور و منطقه ثابت قدم هستیم.

برجام

درخصوص پرونده ایران و مذاکرات هسته‌ای نیز فرحان با اشاره به گفتگوهای وین، گفت که شرکای ایالات متحده و اروپا "تمایل دارند نگرانی‌های مربوط به توانایی‌های موشکی ایران و پشتیبانی از گروه‌های مسلح در منطقه را برطرف کنند."

وی گفت: "ما اطمینان داریم که جامعه بین المللی سخت تلاش خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که در نهایت کاستی‌های (توافق هسته ای) برطرف شده و همچنین به فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران در منطقه خواهد پرداخت."

وی وجود گفتگوی مستقیم بین عربستان و ایران را انکار کرد اما گفت: "ما برای انجام گفتگوی مستقیم یا غیرمستقیم آزاد هستیم، اما این گفتگو منوط به تغییر رفتار ایران است. "

جنگ یمن
فیصل بن فرحان در مورد جنگ در یمن با بیان اینکه پیشنهاد آتش بس با انصارالله همچنان روی میز است، افزود: امیدواریم آنها منافع یمن را مقدم داشته و برای حل و فصل صلح آمیز تلاش کنند."

دیدار محرمانه
وزیر خارجه عربستان با تاکید بر این که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تا پس از توافق صلح میان اسرائیل و فلسطینیان امکان پذیر نخواهد بود به اظهار نظر در مورد گزارش‌هایی مبنی بر مذاکرات مخفیانه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان پرداخت.

وی مدعی شد که "چنین جلسه ای برگزار نشده است".

خاشقجی
وی درنهایت به پرونده حقوق بشری عربستان اشاره کرد و قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی را "نفرت انگیز" توصیف کرد و مدعی شد که کشورش "مکانیزم هایی را برای اطمینان از تکرار نشدن چنین رخدادهایی ایجاد کرده است."
وی همچنین اظهارات سعد الجابری، مقام سابق اطلاعاتی عربستان مبنی بر اینکه ریاض در تلاش برای ربودن یا کشتن وی است، رد کرد.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر