تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

آخرین اقدامات برای ثبت جهانی خیابان ولی عصر

شهردار منطقه ۱۱ تهران به تشریح اقدامات اجرایی برای ثبت جهانی خیابان ولی عصر (عج) پرداخت.

کد خبر: ۸۴۹۲۳
۱۶:۵۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰

آخرین اقدامات برای ثبت جهانی خیابان، ولی عصر

دیدارنیوز ـ نصراله آبادیان با بیان این که ۴ کیلومتر از خیابان ۱۸ کیلومتری، ولی عصر (عج) در این منطقه قرار دارد؛ گفت: این خیابان به عنوان طولانی‌ترین خیابان خاور میانه و نیز قدمت تاریخی مورد توجه مدیریت شهری است و پیش از این برنامه ریزی، بررسی و ارائه طرح‌های مختلف برای پیشبرد اقدامات ثبت جهانی خیابان، ولی عصر (عج) توسط مناطق ۱۱.۶، ۳.۱ انجام شده است. 

آبادیان با اشاره به این که خیابان، ولی عصر (عج) از جنوبی‌ترین نقطه در میدان تاریخی راه آهن در محدوده منطقه ۱۱ آغاز می‌شود؛ توجه به مکان رویداد‌های تاریخی و ابنیه ارزشمند به لحاظ قدمت و معماری را از مهم‌ترین اقدامات ثبت جهانی این خیابان بر شمرد. 

شهردار منطقه ۱۱ افزود: هم اکنون معاونت خدمات شهری و محیط زیست نسبت به آرام‌سازی محیطی، حذف زوائد، کاشت درخت، شستشو و پاکسازی جداره‌ها، رنگ برداری و رنگ آمیزی، آذین بندی، نصب المان‌های مناسبتی، نصب و کران استند‌های مناسبتی اقدام کرده است. 

به گفته آبادیان در همین زمینه توافق نامه‌ای هم با مالکین و کسبه محور خیابان، ولی عصر (عج) برای پیرایش این خیابان منعقد شده است که شامل تهیه و نصب تمامی اجزای تابلو‌ها و پیرایش پلاک‌ها می‌شود. 

او همچنین یادآور شد: در اجرا و بهسازی نما، انتخاب طرح و جنس مصالح مورد استفاده متناسب با معماری و شکل نخستین بنا خواهد بود. 

آبادیان در ادامه بیان کرد: شستشوی محور خیابان، ولی عصر (عج) در آستانه آغاز سال نو و نیز اجرای جشنواره‌های نوروزی نیز از دیگر اقدامات برای ثبت جهانی خیابان، ولی عصر (عج) است. 

شهردار منطقه ۱۱ در تشریح اقدامات برنامه ریزی شده برای حفظ مکان‌های تاریخی واجد ارزش در محور خیابان، ولی عصر (عج) به سنگفرش معبر در مسیر خانه‌ها و عمارت‌های تاریخی با هدف ارج نهادن به آثار ملی و ارزشمند خانه مینایی واقع در معبر اشاره کرد و گفت: اجرای سنگفرش در خیابان، ولی عصر (عج) بالاتر از میدان منیریه – کوچه کریمی طینت که خانه مینایی (موزه و روایت خانه خیابان، ولی عصر عج) در آن قرار دارد در همین راستا انجام شده است که شامل اجرای ۵۰۰ متر مربیع سنگفرش از نوع سنگ گرانیت خرم دره گل پنبه‌ای به ابعاد ۴۰*۴۰ سانتیمتربوده است. 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، آبادیان حفظ ابنیه تاریخی از جمله خانه مینایی، نورپردازی موزه قرآن، اجرای طرح انضباط شهری در حد فاصل چهارراه جمهوری تا چهارراه، ولی عصر (عج)، نورپردازی ساختمان تئاتر شهر، اقدامات حمایتی برای تئاتر‌های خصوصی در محور خیابان، ولی عصر (عج)، کاشت درخت چنار تازه و شناسایی درختان خشکیده و افتتاح موزه هنر ایران (کاخ مرمر) این محور را از جمله اقدامات مهم سال گذشته در این خیابان بر شمرد.

منبع: ایلنا
برچسب ها: یونسکو
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی