تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

برای شرکت در اجلاس قلب‌ آسیا؛ ظریف عازم تاجیکستان می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه به تاجیکستان برای حضور در نشست وزرای خارجه عضو ابتکار قلب آسیا خبر داد.

کد خبر: ۸۴۵۶۳
۱۵:۱۱ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
برای شرکت در اجلاس قلب‌ آسیا؛ ظریف عازم تاجیکستان می‌شود
 
دیدارنیوز: سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر دکتر ظریف به تاجیکستان در چارچوب سفر‌های برنامه‌ریزی شده وزیر امور خارجه به آسیای مرکزی و همچنین به منظور حضور در نهمین نشست وزیران خارجه کشور‌های عضو "قلب آسیا- روند استانبول" درباره افغانستان در روز‌های ١٠- ۹ فروردین خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: این نشست با حضور آقای امام علی رحمان رییس جمهور تاجیکستان و محمد اشرف غنی رییس جمهور افغانستان و مشارکت وزیران خارجه و مقام‌های ارشد کشور‌های عضو برگزار می‌گردد.

به گفته خطیب زاده، وزیر امور خارجه علاوه بر شرکت در این نشست با رییس جمهور تاجیکستان و تعدادی از وزرای خارجه کشور‌های شرکت کننده از جمله پاکستان، هند و آذربایجان نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.

سعید خطیب زاده ساعتی قبل هم در حساب توییتری خود با اعلام این خبر نوشت: «دکتر ظریف برای دیدار با مقامات تاجیکستان و حضور در نشست وزرای‌خارجه کشور‌های عضو ابتکار "قلب آسیا" درباره افغانستان در تاریخ ١٠- ۹ فروردین عازم دوشنبه خواهد بود. میراث مشترک تمدنی، تاریخی و فرهنگی، پیوند ناگسستنی را میان دو ملت هم‌کیش و هم‌زبان ایران و تاجیکستان شکل داده است.»
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر