تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نیروهای غیررسمی آموزش و پرورش ساماندهی می‌شوند

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: نیرو‌های غیررسمی آموزش و پرورش ساماندهی می‌شوند و در این راستا کمیسیون طرحی را تدوین کرده که در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود.

کد خبر: ۸۴۵۵۵
۱۲:۴۶ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۰

نیروهای غیررسمی آموزش و پرورش ساماندهی می‌شوند

دیدارنیوز: علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در یک گفت و گوی خبری از آغاز سفر‌های استانی اعضای کمیسیون در سال جدید خبر داد و افزود: دو طرح مهم رتبه بندی فرهنگیان و ساماندهی نیرو‌های غیر رسمی آموزش و پرورش نیز در سال جدید در دستور کار کمیسیون آموزش قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین اولویت کمیسیون آموزش در سال جدید بررسی طرح رتبه بندی معلمان و تصویب آن برای فرهنگیان است.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون آموزش در سال جدید سفر‌های استانی دارد، افزود: این سفر‌ها به منظور نظارت میدانی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری بوده و در سال جدید از برنامه‌های کمیسیون است.

وی اضافه کرد: همچنین طرحی با عنوان «جهش تولید دانش بنیان» در کمیسیون نهایی و به صحن علنی مجلس ارائه شده که با تصویب این طرح نیز تحول بزرگی در حوزه پژوهش و شرکت‌های دانش بنیان محقق خواهد شد.

منادی با بیان اینکه طرح‌‎هایی از جمله تدریس زبان مادری و قومیت‌ها در نوبت رسیدگی در کمیسیون قرار دارد، گفت: موضوع دیگری که در کمیسیون پیگیری و سال آینده اجرایی خواهد شد، متناسب سازی حقوق اساتید دانشگاه‌ها بود که در سال ۱۴۰۰ حقوق اساتید دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم با حقوق اساتید علوم پزشکی همسان سازی می‌شود.

وی اظهار کرد: همچنین نظارت بر اجرای طرح آمایش آموزش عالی نیز که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، در دستور کار کمیسیون آموزش قرار دارد تا منجر به تعطیلی واحد‌های دانشگاهی نشود.

منادی یادآوری کرد: همچنین رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی مدارس در نظر گرفته شده که اجرای آن نیز در سال آینده پیگیری می‌شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خاطرنشان کرد: افزایش اعتبارات حوزه آموزش عالی و افزایش اعتبارات حوزه فناوری دو اقدام دیگری است که در سال ۱۴۰۰ نظارت جدی بر عملکرد دستگاه‌ها در نحوه هزینه کرد‌ها اعمال می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر