تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

کره شمالی یک موشک بالستیک به سوی دریا شلیک کرد

ژاپن با اعلام اینکه کره شمالی یک موشک بالستیک را شلیک کرده است به کشتی‌های شناور در مناطق نزدیک به آب‌های دو کره هشدار داد.

کد خبر: ۸۴۴۱۱
۰۸:۲۰ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰

کره شمالی یک موشک بالستیک به سوی دریا شلیک کرد

دیدارنیوز ـ وزارت دفاع ژاپن با اعلام اینکه کره شمالی یک موشک بالستیک پرتاب کرده است، گفت که این موشک در خاک ژاپن فرود نیامده است. ارتش کره جنوبی نیز از پرتاب یک شیء نامشخص از ساحل شرقی شبه‌جزیره کره به سمت دریا خبر داده است.

دولت ژاپن پنجشنبه اعلام کرد که کره شمالی دو موشک بالستیک را از سواحل شرقی خود به سوی شرق شلیک کرد که در آب‌های دریای ژاپن و خارج از منطقه ویژه اقتصادی فرود آمدند.

دولت ژاپن در بیانیه‌ای اعلام کرده است، کره شمالی ابتدا ساعت ۷:۰۴ دقیقه بامداد پنجشنبه (به وقت محلی) یک موشک بالستیک و ساعت ۷:۲۳ صبح موشک دیگری را از ساحل شرقی به سمت شرق شلیک کرد.

این بیانیه افزود: این دو موشک به ترتیب حدود ۴۲۰ و ۴۳۰ کیلومتر پرواز کردند و احتمالا آن‌ها در دریای ژاپن و خارج از منطقه ویژه اقتصادی فرود آمدند.

همچنین ریاست ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که کره شمالی «سلاح پرتابی نامعلومی» به سوی دریا شلیک کرده است.

کره جنوبی اعلام کرد که امروز نشست فوق العاده شورای امنیت ملی این کشور برای «بررسی تدابیر» درباره (اقدام) کره شمالی برگزار خواهد شد. 

یک روز پیشتر نیز، آمریکا و کره جنوبی اعلام کردند کره شمالی دست به آزمایش دو موشک کوتاه‌برد زده است. آمریکا می‌گوید تغییر خاصی رخ نداده، اما روند بررسی سیاست دولت آمریکا در قبال کره شمالی رو به پایان است و نتیجه آن به زودی اعلام می‌شود.

رییس جمهوری آمریکا این اقدام را جدی ندانست و یک مقام ارشد آمریکایی به ژاپن تایمز گفت: حساسیت نشان دادن به اقدام کره شمالی که بخشی از فعالیت‌های عادی از این دست به نظر می‌رسد، به نفع واشنگتن نیست، چون فضا را متشنج می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی