تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

روحانی تاکید کرد: لزوم شفاف سازی در زمینه روند واکسیناسیون

رئیس جمهوری تاکید کرد: ضروری است که ملت شریف طبق سند ملی تصویب شده درخصوص عملیات واکسیناسیون، در جریان جزییات این اقدام بزرگ نیز قرار گیرند .

کد خبر: ۸۳۹۵۰
۱۲:۳۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

واکسیناسیون کرونا

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از دریافت گزارش دستگاه‌های ذیربط در خصوص اقدامات انجام شده در مسیر تهیه و تامین واکسن مطمئن از کشور‌های روسیه، چین و هند، در پی نوشت این گزارش با قدردانی از تلاش‌های انجام شده و همچنین تاکید بر تداوم پیگیری ها، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه و بویژه سفیران ایران در این کشور‌ها و همچنین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه برای تامین منابع ارزی مورد نیاز برای تهیه واکسن مطمئن خارجی قدردانی کرد.

روحانی همچنین به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد همانطورکه در یک سال گذشته تلاش شده با ایجاد شفافیت و اطلاع رسانی و ارائه آمار دقیق از میزان شیوع و نحوه مقابله با این بیماری به عنوان یکی از اصول و استاندارد‌های پذیرفته شده جهانی در فرایند مقابله با پاندمی کووید۱۹ به عنوان یک اقدام اطمینان بخش عمل شود، در خصوص واکسیناسون نیز به همین شیوه اقدام گردد.

رئیس جمهور تاکید کرد: ضروری است که ملت شریف طبق سند ملی تصویب شده درخصوص عملیات واکسیناسیون، در جریان جزییات این اقدام بزرگ نیز قرار گیرند و با ایجاد شفافیت در این خصوص گامی دیگر در راستای اهتمام به دسترسی آزاد به جریان اطلاعات در دولت تدبیر و امید برداشته شود تا از بروز هرگونه تردید و ابهامی در این زمینه جلوگیری گردد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها