تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

غلظت غبار و آلودگی هوا در زاهدان به ۴۴ برابر حد مجاز رسید

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید و گردوخاک سبب شد تا غلظت ذرات معلق با اندازه ۱۰ میکرون در هوای زاهدان به ۶۸۵۶ میکروگرم بر مترمکعب معادل ۴۴.۵ برابر حد مجاز برسد.

کد خبر: ۸۳۸۰۲
۱۰:۳۴ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹

غلظت غبار و آلودگی هوا در زاهدان به ۴۴ برابر حد مجاز رسید 

دیدارنیوز ـ محسن حیدری روز شنبه  اظهارداشت: تا  ۸:۱۵ صبح امروز بیشینه سرعت وزش باد در زاهدان به ۷۶ کیلومتر بر ساعت رسیده و گردوغبار حاصل شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به ۵۰۰ متر کاهش داده است.

وی افزود: در شهر نصرت آباد نیز اوضاع مثل زاهدان است با این تفاوت که به سبب نبود دستگاه سنجش گردوغبار، داده های غلظت غبار این شهر در دسترس نیست.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: حداکثر میزان مجاز غلظت ذرات معلق با اندازه ۱۰ میکرون در هوا ۱۵۴ میکرو گرم بر مترمکعب است اما تا ساعت ۸:۳۰ صبح امروز این غلظت ۶۸۵۶ واحد یعنی ۴۴.۵ برابر حد مجاز شده‌است.

حیدری ادامه داد: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی وزش باد شدید و توفان گردوخاک امروز در زاهدان و بسیاری از مناطق مرکزی و شمالی استان ادامه دارد اما انتظار می رود در ادامه روز و اوایل شب سرعت وزش باد افزایش یابد.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود بیشینه سرعت وزش باد در شهرهای زاهدان و نصرت آباد در ادامه امروز به ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت و حتی بیشتر از آن نیز برسد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: منطقه اثر باد و گردوخاک و توفان گردوخاک امروز استان شهرستان‌های زاهدان، خاش، تفتان، میرجاوه، هیرمند، هامون، زهک، زابل، نیمروز، شمال شهرستان‌های ایرانشهر، دلگان، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، و گلشن است که انتظار می رود سرعت توفان در شهرستان زاهدان بیشتر از سایر نقاط باشد.

حیدری تصریح کرد: وزش این باد شدید سبب خیزش گردوغبار، کاهش شدید دید افقی، کاهش شدید کیفی هوا و تشکیل توده های توده‌های عظیم گردوغبار و گسیل آن به مناطق وسیع  استان و مناطق خارج از استان می شود.

وی گفت: توصیه اکید می‌شود ترددهای غیرضروری در محورهای مواصلاتی شمال استان لغو شود و مردم تا حد امکان از خانه خارج نشوند چرا با توجه به سرعت وزش باد احتمال سقوط اشیا در شهر زیاد است. از سوی دیگر غلظت بالای ذرات غبار برای سلامتی بسیار خطرناک است.

 عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان ادامه داد: از پیامدهای احتمالی این توفان می‌توان به خیزش شدید گرد و خاک، خسارت به تاسیسات، کاهش شدید دید و کیفیت هوا، اختلال در تردد جاده‌ای به سمت شمال استان و استان‌های کرمان و خراسان جنوبی، اختلال در حمل و نقل ریلی و لغو برخی پروازها، احتمال بروز خسارت در گلخانه‌ها، دامداری‌ها، مرغداری‌ها، احتمال سقوط درختان و تابلوها و سقوط مصالح ساختمانی و اشیاء از ساختمان‌های در حال احداث و کاهش موقتی ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دما از اواخر وقت شنبه اشاره کرد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: غلظت آلاینده ها
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور