تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
در جلسه هیات رئیسه

سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال مشخص شد

منصور قنبرزاده مدیرعامل پیشین باشگاه نفت تهران به عنوان سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال انتخاب شد.

کد خبر: ۸۳۵۶۶
۱۵:۲۲ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

فدراسیون فوتبال 

 

دیدارنیوز ـ مراسم تودیع و معارفه هیات رئیسه جدید و سابق فدراسیون فوتبال امروز در محل ساختمان این فدراسیون برگزار شد.

 

در این مراسم شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون، شهره موسوی نایب رئیس بانوان، حیدر بهاروند سرپرست نایب رئیسی اول و اعضای جدید هیات رئیسه حضور داشتند.

 

تعدادی از اعضای سابق هیات رئیسه از جمله کاظم طالقانی، فریدون اصفهانیان، هدایت ممبینی، لیلی صوفی زاده و محمود اسلامیان هم در این مراسم حاضر بودند.

 

مهدی محمدنبی دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال شب گذشته از سمتش استعفا کرد و امروز در کنار تیم مدیریتی سابق فدراسیون در جلسه شرکت داشت.

 

در این نشست، منصور قنبرزاده مدیرعامل پیشین باشگاه نفت تهران به عنوان سرپرست دبیر کلی فدراسیون انتخاب و معرفی شد.

 

قنبرزاده پیش از این برای حضور در فدراسیون به عنوان نایب رئیس پیشنهادی شهاب‌الدین عزیزی خادم احراز صلاحیت نشده بود.

 

قنبرزاده در مراسم معارفه‌اش گفت: سال ۱۳۸۵ که در باشگاه نفت مسئولیت داشتم درس‌های زیادی را آقای نبی گرفتم. حتی وقتی در لیگ قهرمانان آسیا بودیم از او رهنمود می‌گرفتم. تقدیر بود یک شاگرد بیاید در جایگاه استادش قرار بگیرد. مطمئن باشید وظیفه شاگردی خودم را در قبال استادی که برای فوتبال زحمت کشیده به خوبی انجام می‌دهم.

 

وی ادامه داد: یکی از مواردی که باعث ورودم به این حوزه شد، وزن سنگین نبی بود که از نظر فنی، تخصصی و اخلاقی یک الگو برای خود بنده بود. تشکر ویژه دارم و از هیات رئیسه قبل هم خیلی تشکر می‌کنم. تک تک آن‌ها از دوستان بنده بودند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت