تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

ماجرای سند خوردن کوه بی‌بی‌شهربانو به نام یک نهاد عمومی

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: اینکه یک کوه چگونه می‌تواند برای یک ارگان باشد جای تعجب دارد و سازمان محیط زیست و شهرداری باید نسبت به بازگشت این کوه به میراث و اموال عمومی اقدام کنند.

کد خبر: ۸۳۵۱۹
۰۹:۵۸ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

کوه بی بی شهربانو

 

دیدارنیوز ـ حجت نظری امروز در نطق پیش از دستورش در جریان جلسه رسمی شورای شهر با اشاره به کوه‌خواری در کوه بی‌بی‌شهربانو در شهرری گفت: این کوه که نخستین رویداد آن مربوط به دوران ساسانیان است، یکی از مهم‌ترین آثار محیط زیستی و تاریخی محسوب می‌شود. متاسفانه با وجود اهمیت کوه بی‌بی‌شهربانو، هیچ نشانی از فضای گردشگری در آن دیده نمی‌شود و شاهد برداشت سنگ سیمان از آن نیز هستیم.
 
او تاکید کرد: متاسفانه شاهد سند خوردن یک فضای ملی به نام یک نهاد عمومی هستیم و به همین دلیل شاهد برش خوردن و استخراج از کوه نیز هستیم.
 
نظری عنوان کرد: در پشت کوه برداشت‌های غلط کارخانه‌های سیمان در حال انجام است. اینکه یک کوه چگونه می‌تواند برای یک ارگان باشد جای تعجب دارد. متاسفانه منافع عمومی در این قطعه میراثی لحاظ نمی‌شود و انتظار می‌رود با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر جلوگیری از کوه‌خواری، سازمان محیط زیست نسبت به بازگشت این کوه به میراث و اموال عمومی اقدام کند.
 
عضو شورای اسلامی شهر تهران خطاب به شهرداری تهران نیز تصریح کرد: لازم است شهرداری همراه با اداره کل محیط زیست تهران سبت به تعطیلی این کارخانه‌ها اقدام کند تا از تخریب بیشتر این کوه جلوگیری شود.
 
نظری افزود: خوشبختانه روز گذشته نیز شاهد ثبت شدن چشمه‌علی در فهرست آثار کشور بودیم و اگر این اتفاق زودتر رخ می‌داد، شاهد خشک شدن آن نبودیم.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان