تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
تابلو بورس

شاخص کل بورس؛ نزولی، اما با روندی کندتر

روند کلی شاخص کل بورس و شاخص هم‌وزن، بعد از حمایت‌های صورت گرفته از بزرگان بازار کماکان نزولی است، اما امروز شیب نزول کندتر بود. شاخص کل بازار فرابورس نیز بعد از مدت‌ها رنگ سبز به خود دید.

کد خبر: ۸۳۱۱۲
۱۳:۱۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

شاخص کل بورس؛ نزولی، اما با روندی کندتر

دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: روند نزولی شاخص کل بورس امروز هم ادامه داشت، اما میزان ریزش آن کمتر از چیزی بود که در روز‌های گذشته شاهد بودیم. صفوف فروش طولانی روز‌های گذشته کم تراکم‌تر شده است و در برخی از نماد‌های تأثیرگذار، صف خرید وجود داشت.
شاخص کل بورس امروز ۰.۳۳ درصد ریزش داشت، یعنی چیزی حدود ۳ هزار و ۹۴۴ واحد ریزش. با این تفاسیر، شاخص کل بورس در ارتفاع ۱ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۶۵۹ ایستاد. شاخص هم وزن هم با سقوطی ۹۷۴ واحدی بر روی ۴۳۱ هزار و ۴۱۶ ایستاد.
در میان هفت نمادی که بیشترین تأثیر را بر روی بازار گذاشته‌اند، چهار نماد روند مثبت را طی کردند، نماد‌هایی که عبارتند از: «فولاد»، «فخوز»، «اپال» و «کاوه». سه نماد «فملی»، «شستا» و «خودرو» نیز منفی بودند.
نماد‌های «شستا»، «شپنا»، «فملی»، «بوعلی»، «فولاد»، «شبندر» و «وتجارت» در گروه پرتراکنش‌های بورس و نماد‌های «کزغال»، «وسپهر»، «آریا»، «رافزا»، «بگیلان»، «کرمان» و «شگویا» در گروه پرتراکنش‌های فرابورس قرار گرفتند.

آخرین قیمت ۶۰نماد حداقل یک درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۵۰۶نماد با کاهش بیش از یک درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به حدود سه هزار و ۹۹۰میلیارد تومان رسید.
شاخص کل فرابورس، اما امروز بالاخره با روندی صعودی مواجه شد و در پایان ساعت کاری بازار، با تنها ۴ واحد صعود در ارتفاع ۱۶ هزار و ۹۲۵ ایستاد. تأثیرگذارترین نماد‌های مثبت بازار فرابورس طی معاملات امروز عبارت بودند از «آریا»، «زاگرس»، «شغدیر»، «کرمان» و «ارفع» و تنها دو نماد «دذوب» و «ومهان» در میان تأثیرگذار‌ها روند نزولی داشتند.

برچسب ها: بورس شاخص کل بورس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی