تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

وزارت بهداشت: موتاسیون ایرانی کرونا صحت ندارد

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با رد اظهاراتی مبنی بر "موتاسیون ایرانی ویروس کرونا" گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا امروز، افزون بر ۷۰ جهش در ایران شناسایی شده که البته تا امروز هیچ کدام تغییر معناداری در رفتار ویروس ایجاد نکرده و اطلاق واریانت جدید به آن‌ها درست نیست.

کد خبر: ۸۲۹۸۳
۱۷:۰۷ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

وزارت بهداشت: موتاسیون ایرانی کرونا صحت ندارد

 

دیدارنیوز ـ دکتر کیانوش جهانپور گفت: در رابطه با موتاسیون (جهش)‌های ویروس کووید۱۹ در ایران، اظهار داشت: ویروس‌های RNA دار نسبت به ویروس‌های DNA دار، سرعت جهش بیشتری دارند و با توجه به اینکه کرونا ویروس‌ها از زمره ویروس‌های RNA دار است، طبیعتا در آن‌ها بیشتر مشاهده می‌شود، سرعت جهش در ویروس‌های RNA دار بصورت میانگین شاید ۱۰ هزار برابر ویروس‌های DNA دار است. کرونا نیز اگرچه نسبت به برخی ویروس‌های RNA دار لزوما سرعت جهش بیشتری ندارد، لکن در همه ماه‌های گذشته جهش‌های متعددی را در ایران و جهان به خود دیده است که البته بسیاری از این جهش‌ها لزوما منتهی به تغییر رفتار ویروس یا واکنش متفاوتی به واکسن و آنتی بادی‌ها و سیستم ایمنی نشده اند و قابل توجه نبوده و نیستند.
 
 

وی افزود: متاسفانه انتقال ناقص مطالب و گزارش‌های علمی مطروحه هفتگی در ستاد ملی مقابله با کرونا آن هم از جانب افراد غیر از سخنگوی رسمی این ستاد و یا پوشش خبری ناقص آن در مواردی موجب سوء تفاهم و سوء برداشت شده و انتظار می‌رود اکنون که ستاد ملی مقابله با کرونا، سخنگوی رسمی و مشخص دارد، اعلان مصوبات و اطلاعات منحصر به سخنگو باشد و سایر اظهارات، وجهی ندارد و رسانه‌ها این موضوع را در اطلاع رسانی مطالب، لحاظ کنند و البته اعضای ستاد نیز توجه بیشتری به این مهم داشته باشند.

بنابر اعلام وبدا، جهانپور گفت: واژگان موتاسیون ایرانی که به نقل از نائب رییس محترم مجلس نیز منتشر شده است، اطلاق درستی نیست و صحت ندارد و تا امروز از میان واریانت‌های شناخته شده با مبدا انگلیس، آفریقای جنوبی، برزیل و کالیفرنیا صرفا واریانت انگلیسی در ایران مشاهده شده است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بسان همه ماه‌های گذشته، مانیتورینگ و رصد مستمر ژنتیک ویروس و بررسی‌های فیلوژنتیکی و توالی یابی ژنتیکی در کشور در مراکز مشخص جریان دارد و تا کنون جهش اساسی با تغییر معنادار رفتار ویروس در ایران مشاهده و گزارش نشده است.

گفتنی است امروز سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی - نایب رئیس اول مجلس از شواهدی مبنی بر وجود کرونای جهش یافته ایرانی خبر داد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر