تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بایدن: کریمه جزو اوکراین است

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت، ایالات متحده در کنار اوکراین می‌ایستد و روسیه را بابت خصومتش علیه شبه جزیره کریمه پاسخگو خواهد کرد.

کد خبر: ۸۲۹۱۵
۰۹:۰۹ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، این اظهارات جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در قالب بیانیه‌ای در سالروز الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ مطرح شد.

بایدن گفت: ایالات متحده الحاق ادعایی این شبه جزیره به روسیه را نپذیرفته و هرگز آن را به رسمیت نخواهد شناخت و ما در کنار اوکراین علیه اقدامات خصمانه روسیه خواهیم ایستاد. ما همچنان به کارمان ادامه میدهیم تا روسیه را بابت  سوءرفتارها و تجاوزات در اوکراین پاسخگو کنیم.

دولت بایدن گفته است، به دنبال تحویل گرفتن دولت در ۲۰ ژانویه از دونالد ترامپ، هنوز در حال بررسی سیاست خارجی خود در قبال روسیه، چین و دیگر حوزه‌های کلیدی است.
بایدن دموکرات اواخر ماه گذشته در گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه او را در خصوص طیفی از موضوعات از جمله حاکمیت اوکراین، حبس الکسی ناوالنی، منتقد روس، مداخله ادعایی در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و همچنین حمله سایبری بزرگ علیه دولت آمریکا در سال گذشته تحت فشار گذاشت. کاخ سفید در روزهای اخیر اعلام کرد، به روسیه بابت هک شرکت سولارویندرز در هفته‌های آتی پاسخ خواهد داد.

بایدن گفت: ایالات متحده  مانند اوایل این درگیری همچنان در کنار اوکراین و متحدان و شرکای آن ایستاده است. ما در این سالگرد غم‌انگیز، یک حقیقت ساده را دوباره تأیید می‌کنیم: کریمه، اوکراین است.

سربازان روسی در سال ۲۰۱۴ شبه جزیره کریمه در سواحل دریای سیاه را که بخشی از قلمرو اوکراین بود، تصرف کردند و پس از آن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه این منطقه را تحت حاکمیت مسکو قرار داد.

همزمان با آن رویداد، کرملین با پشتیبانی از از شورش مسلحانه جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در شرق اوکراین، عملا آتش جنگی را برافروخت که همچنان با شعله کمتری ادامه دارد و در نتیجه آن، مناطقی از قلمرو اوکراین همچنان خارج از کنترل دولت کی‌یف قرار گرفته است.
 
منبع: ایسنا
برچسب ها: جو بایدن
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها