تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
با ارائه نتیجه روی موبایل؛

تست کرونای ۱۰ دقیقه‌ای در فرانسه ابداع شد

محققان فرانسوی تست تشخیص کووید ۱۹ ابداع کرده اند که نتیجه آن در ۱۰ دقیقه مشخص می‌شود و دقت بالایی دارد. نتیجه این تست روی موبایل نشان داده می‌شود.

کد خبر: ۸۲۷۸۴
۱۱:۱۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹

تست کرونای ۱۰ دقیقه‌ای در فرانسه ابداع شد

 

دیدارنیوز ـ به نقل از گاردین، محققان فرانسوی یک تست تشخیص کووید ۱۹ ابداع کردند که نتیجه آن ۳ بار سریع‌تر از تست‌های آنتی ژن جریان جانبی (lateral flow antigen test) مشخص می‌شود. همچنین دقت آن مشابه تست PCR است.

در این تست الکتروشیمیایی از نانوبادی‌های به دست آمده از گروهی از خانواده شتر‌ها استفاده می‌شود که نتیجه آن پس از ۱۰ دقیقه قابل رصد است. آزمایش اولیه این تست روی ۳۰۰ نمونه نشان داد دقت نتیجه مثبت یا منفی آن به اندازه PCR و ۹۰ درصدی است.

محققان دانشگاه‌های لیل و مارسی با همکاری پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه تست مذکور را توسعه داده‌اند. این تست نیازمند فرایند‌های آزمایشگاهی نیست و می‌توان نتیجه آن را با کمک موبایل خواند.

دیوید دووس استاد دانشگاه لیل در این باره می‌گوید: می‌توان این تست را با سرعت بالا و به طور انبوه تولید کرد. یکی از کاربرد‌های واضح چنین ابزاری در فرودگاه‌ها و بیمارستان‌ها است. اما علاوه بر آن پزشکان خانواده و داروسازان نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.

این تست که CorDial-۱ نام دارد از فناوری نوینی استفاده می‌کند.

به طور دقیق ذرات بسیار ریز آنتی بادی به نام نانوبادی روی یک الکترود قرار می‌گیرند تا یک حسگر زیستی الکتروشیمیایی بسازند. نانوبادی‌ها پروتئین‌های اسپایک را ردیابی می‌کنند و واکنش نشان می‌دهند. در نتیجه جریان برق در الکترود تغییر می‌کند. این تغییرات توسط یک دستگاه به اندازه کلید یو اس بی بررسی می‌شود و نتیجه آن روی نمایشگری متصل به موبایل نشان داده می‌شود.

این تست قرار است به مدت ۳ ماه و با حضور هزار نفر آزمایش شود.
 
منبع: مهر
برچسب ها: تست کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی