تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

شناسایی ترکیبات سمی در اسباب‌بازی‌های پلاستیکی

محققان دانشگاه فنی دانمارک با همکاری محققان دانشگاه میشیگان واقع در آمریکا و برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد با بررسی ترکیبات مورد استفاده برای تولید اسباب‌بازی‌های پلاستیکی، دریافتند در این اسباب‌بازی‌ها بیش از ۱۰۰ ترکیب شیمیایی وجود دارد که می‌تواند برای کودکان خطرناک باشد.

کد خبر: ۸۲۷۶۸
۰۹:۰۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹

شناسایی ترکیبات سمی در اسباب‌بازی‌های پلاستیکی

 

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری ساینس، در این تحقیقات اطلاعات مربوط به ترکیبات مختلف، کارکرد آن‌ها و میزان این ترکیبات در اسباب‌بازی‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

همچنین مدت زمان بازی کردن کودکان با این اسباب‌بازی‌ها و خطرات بالقوه این اسباب‌بازی‌ها بر سلامت کودکان ارزیابی و مطالعه شد.

محققان ترکیبات شیمیایی را بر اساس میزان خطرزایی آن‌ها طبقه بندی کرده و سپس آن‌ها را با فهرست مواد اولیه مورد استفاده برای تولید اسباب‌بازی‌های پلاستیکی در سراسر جهان مقایسه کردند.

در نتیجه این تحقیقات مشخص شد از بین ۴۱۹ ماده شیمیایی موجود در مواد پلاستیکی سخت، نرم و فوم مورد استفاده در تولید اسباب‌بازی‌ها ۱۲۶ ترکیب شیمیایی به طور بالقوه سلامت کودکان را در معرض خطر قرار می‌دهند.

در بین این ترکیبات ۳۱ نوع حلال، ۱۸ ماده بازدارنده شعله و هشت ترکیب معطر وجود دارد. منظور از خطرناک بودن این است که اگر ترکیبات مورد مطالعه به مدت تخمین زده شده در دسترس کودکان باشد، میزان آلودگی و سرطان‌زایی آن‌ها از میزان قابل قبول توسط مراجع نظارتی تجاوز خواهد کرد.

به گفته محققان این ترکیبات باید در اولویت جایگزینی با مواد ایمن، کم‌خطر و پایدارتر قرار گیرند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Environment International منتشر شده است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی