تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

جلسه مهدی کروبی با قائم مقام حزب اعتماد ملی

محمد جواد حق شناس، سخنگوی حزب اعتماد ملی عنوان کرد: روز یک شنبه کروبی با قائم مقام حزب دیدار داشت و همچنین او در روزهای قبل با تعدادی از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دیدار داشت.

کد خبر: ۸۲۷۴۳
۱۳:۵۷ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹

دیدارنیوز - به نقل از برنا، سخنگوی حزب اعتماد ملی عنوان کرد: روز یک شنبه کروبی با قائم مقام حزب دیدار داشت و همچنین او در روزهای قبل با تعدادی از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دیدار داشت.

«محمد جواد حق شناس»، سخنگوی حزب اعتماد ملی، در رابطه با حواشی اخیر در مورد وضعیت مهدی کروبی و فعالیت های سیاسی او برای انتخابات عنوان کرد: فعالیت سیاسی اساسا امری کاملا مورد توجه بوده و عنصر سیاسی همواره در موقعیتی است که روح، فعالیت ها، کردار، گفتار و اندیشه اش با فعالیت سیاسی عجین است و جدایی پذیر نیست. کروبی از زمانی که خود را شناخته است در این مسیر بوده و پدر او از عناصر سیاسی و مبارز بود. او از نوجوانی در کسوت طلبگی بود و فعالیت سیاسی داشت و اکثر دوران زندگی خود در سال های ۴۲ تا ۵۷ را در زندان بوده است.

او افزود: بعد از انقلاب او در کسوت نماینده مجلس فعالیت کرد و رییس مجلس در دوره سوم و ششم بود. همچنین نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و بنیاد پانزده خرداد بود. سپس با تشکیل حزب و راه اندازی روزنامه در نقش لیدر و دبیرکل در عرصه سیاسی قرار گرفت همینطور با شکل دادن به مجمع روحانیون مبارز و انشعاب از روحانیت مبارز همواره جزو یکی از چهره های شاخص سیاسی بود. زمانی که او در حصر قرار گرفت این حصر موضوعی برای خاتمه دادن به فعالیت های سیاسی نشد و نقش خود را در عرصه سیاست داخلی ایفا کرد.

حق شناس تاکید کرد: عملا ما ترک سیاست را از او ندیدیم. ترک سیاست برای یک فعال سیاسی واقعی مثل ترک نماز یک مسلمان است. لذا من تایید می کنم که او همواره بوده و اگر در جایی از عرصه سیاست خارج شده عملا در اختیار خود او نبوده است.

سخنگوی حزب اعتماد ملی اضافه کرد: طبیعتا عرصه فعالیت سیاسی عرصه رقابت است و تا زمانی که عرصه فعالیت در انحصار رقیب است از این فضای انحصاری پیروز بیرون می آید چون رقابتی در میان نیست ولی وقتی  حضور عنصری فعال این انحصار را تحت الشعاع قرار بدهد و فضا برای رقابت فراهم شود، طبیعتا نگرانی ایجاد می شود بخصوص که عرصه رقابت سیاسی امکان جلب توجه افکار عمومی را به همراه دارد.

او افزود: مهدی کروبی همواره نشان داده در کانون توجه مردم قرار دارد و اگر این عرصه برای او فراهم شود توجهات را به خود جلب می کند و این برای رقیب سخت است چون در این مدت عرصه را برای انحصار خود فراهم دیده و من به نگرانی آنها حق می دهم ولی این حق را به آنها نمی دهم که تخریب کنند.

کروبی اضافه کرد: رقیب درک درستی از توانمندی عنصری چون کروبی دارد اگر او در فضای آزادی حضور پیدا کند، اثرگذاری دارد و جریان رقیب از این مساله خشنود نخواهد بود.

او در رابطه با شرایط فعلی مهدی کروبی و رفع حصر گفت: از چند ماه پیش فضایی برای او فراهم شد تا دیدارهایی داشته باشد.

حق شناس ادامه داد: روز یکشنبه او با قائم مقام حزب دیدار داشت و در روزهای قبل با تعدادی از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دیدار داشت. همچنین با دبیرکل حزب کارگزاران و با تعدادی از اعضای مجمع روحانیون مبارز دیدار کرد.

او در پایان گفت: خوشبختانه با همه سختی هایی که در ده سال گذشته شاهد آن بودیم فضا به سمتی می رود که در مورد رویکردی که در این مدت بود، تجدیدنظر شود.

 
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير