تیتر امروز

بچه‌ها! نخندین!
افاضات اضافه

بچه‌ها! نخندین!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت از حمایت مردم و خواص از یک طرح جدید نوشته و ترانه‌ای هم به گوشش رسیده که می‌گفت: "بچه‌ها! نخندین!"

۲۰ میلیون دلار باج‌خواهی بیت کوینی هکر‌ها از کیاموتورز

از آنجا که خودروسازان به طور فزاینده‌ای از فناوری شبکه‌ای استفاده می‌کنند، حملات هکر‌ها و باج افزار‌ها مدتی است به خطر بزرگی برای اخلال در تجارت آن‌ها تبدیل شده است.

کد خبر: ۸۲۵۱۹
۱۱:۲۴ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
تهدید ۲۰ میلیون دلاری بیت‌کوینی باج‌افزار از کیا موتورز!

دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: بر اساس گزارش برخی رسانه‌های حوزه دیجیتال، گروهی از هکر‌ها به سایت کمپانی کیا موتورز آمریکا حمله کرده و از این خودروساز باج‌خواهی کرده‌اند. بر اساس این گزارش، هکر‌ها خدمات حیاتی، سیستم پرداخت و دسترسی‌هایی که فروشندگان از آن استفاده می‌کنند را خاموش کرده‌اند. جالب‌ترین قسمت ماجرا تقاضایی است که هکر‌ها از کیا دارند؛ آن‌ها برای رمزگشایی داده‌ها درخواست ۴۰۴.۵ بیت‌کوین کرده‌اند که با نرخ فعلی، این تعداد بیت‌کوین معادل ۲۰.۹ میلیون دلار است. اگر کیا در پرداخت این باج دیجیتالی سریع نباشد و تا ۴۸ ساعت اقدام نکند، رقم باج به ۶۰۰ بیت‌کوین یعنی تا حدود ۳۰ میلیون دلار افزایش می‌یابد.

یکی از سایت‌های خبری آمریکا نامه تهدید و باج‌خواهی هکر‌ها را به دست آورده و در این نامه آمده است که اگر کیا ظرف سه روز هیچ تلاشی برای تماس با مهاجمان انجام ندهد، بخشی از داده‌های هک شده به اطلاع عموم می‌رسد. البته هکر‌ها اعلام نکرده‌اند که چه جور اطلاعاتی را سرقت کرده یا کدام قسمت آن را می‌خواهند منتشر کنند.

در مقابل واکنش کیا موتورز هم جالب بوده است. خودروساز کره‌ای اعلام کرده که: «ما از اخبار منتشره مبنی بر اینکه کیا مورد حمله باج افزار قرار گرفته، آگاه هستیم. در این زمان و بر اساس جدیدترین اطلاعات، تأیید می‌کنیم که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه کیا یا داده‌های کیا مورد حمله باج افزار قرار دارند، نداریم. البته بخشی از سایت ما در حال حاضر قطع است، اما از مشتریان می‌خواهیم که صبر پیشه کنند تا مشکلات رفع شود. ما به کسی باج نخواهیم داد. کیا موتورز کاملاً بر روی حل این مسئله متمرکز است و مایل است از مشتریان برای صبر مداوم خود تشکر کند.»

از آنجا که خودروسازان به طور فزاینده‌ای از فناوری شبکه‌ای استفاده می‌کنند، حملات هکر‌ها و باج افزار‌ها مدتی است به خطر بزرگی برای اخلال در تجارت آن‌ها تبدیل شده است. به عنوان مثال، باج افزاری در سال ۲۰۱۷ رنو را مجبور کرد تولید خود را به طور موقت در فرانسه متوقف کند و نیسان نیز در آن زمان مجبور به انجام همان کار در انگلیس شد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی