تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
بیت‌کوین یک سلاح زیستی!

بیل گیتس: بیت‌کوین ندارم و علاقه‌ای هم به آن ندارم

"بیل گیتس" در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرد که از بیت‌کوین استفاده نمی‌کند و موضع‌گیری خاصی هم نسبت به آن ندارد.

کد خبر: ۸۲۵۱۰
۱۳:۴۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹

بیت‌کوین یک سلاح زیستی!بیل گیتس: بیت‌کوین ندارم و علاقه‌ای هم به آن ندارم

 

دیدارنیوز ـ به نقل از مارکت‌واچ، "بیل‌گیتس" (Bill Gates)، بنیان‌گذار شرکت "مایکروسافت" در جدیدترین مصاحبه خود گفت که به استفاده از بیت‌کوین علاقه‌ای ندارد.

وی افزود: روشی که در حال حاضر برای "ارز رمزنگاری" شده از آن استفاده می‌شود، فعالیت‌های مجرمانه خاصی را امکان‌پذیر می‌کند و باید آن را کنار بگذاریم. شاید باید نام آن را سلاح زیستی بگذارم!

از نظر گیتس، نرخ "ارز رمزنگاری" شده، بسیار ناپایدار است و نمی‌توان پیش‌بینی کرد که چگونه رشد بیشتری خواهد داشت. امکان دارد که بیت‌کوین براساس هر نوع دیدگاهی بالا و پایین برود و نمی‌توان رشد آن را پیش‌بینی کرد.

بسیاری از منتقدان، "بیت‌کوین" را یک فناوری می‌دانند که به دنبال حل کردن مشکلی است که وجود ندارد. به علاوه، انرژی زیادی برای ایجاد یک بیت‌کوین مصرف می‌شود.

گیتس در مصاحبه دو سال پیش خود گفته بود که باور دارد "بیت‌کوین" از نظر دارایی چیزی تولید نمی‌کند؛ بنابراین نباید انتظار داشت که بالاتر برود. این نظریه احمقانه‌ای برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت که بیت کوین ندارد و موضع‌گیری او نسبت به آن خنثی است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر