تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

یک فرد ملبس به لباس روحانیت می گوید باید انتخابات حداقلی باشد تا رأی بیاوریم

محمدرضا خباز به برنا گفت: یکی از نمایندگان مجلس هشتم که متاسفانه ملبس به لباس روحانیت است چندی پیش با صراحت گفت ما به دنبال انتخابات حداقلی هستیم چون ما در انتخابات حداکثری رای نمی آوریم این یعنی حاضرند استقلال کشور و عزت مردم زیر سوال برود و امنیت کشور به خطر بیفتد و طمع دشمنان بر کشور افزون شود، ولی جناح آنها رای بیاورد.

کد خبر: ۸۲۴۳۵
۱۱:۴۳ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
دیدارنیوز - «محمدرضا خباز»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با تلاش اصولگرایان برای کاهش مشارکت مردمی در انتخابات گفت: استحکام هر کشوری به دستاوردها و مردم آن کشور وابسته است مگر کشورهایی که خود را به یکی از قدرت های بزرگ دنیا وابسته می کنند و خود را از رای و نظر مردم بری می دانند. در ابتدای انقلاب چه در زمان حضرت امام و رهبری در همه انتخابات رهبران کشور به حضور حداکثری توصیه می کردند که موجب دوام و قوام کشور خواهد بود. اخیرا رهبری خطاب به مردم تبریز فرمودند که حضور پرشور در انتخابات، موجب استحکام، امنیت و عزت مردم و کشور خواهد شد.

او افزود: هر مجموعه ای مثل برخی رسانه ها اگر به غیر از حداکثری بودن انتخابات، فکر و آن را تبلیغ و ترویج کنند، بدیهی است که به دنبال اغراق سطحی و گروهی اند. وقتی انتخابات حداکثری بنا به فرمایش رهبری موجب استحکام یک کشور است چه معنا دارد که رسانه وابسته حرفی را جدا از نظر رهبر بیان کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: امروز حداقل باید متوجه شوند و از مردم عذرخواهی کنند در غیر این صورت به این معنی است که می خواهند راه خود را ادامه بدهند. این به معنی آن است که حرف‌ دل خود را زده اند و ادعاهای زیادی در حمایت از رهبری مطرح می کنند ولی رهبری را فقط تا جایی که حرف های آنها را بزند و امیال آنها را بیان کند، قبول دارند.

او افزود: این رسانه ها اگر می خواهند وابستگی خود به نظام و رهبری را داشته باشند باید انتخابات حداکثری را مورد حمایت قرار بدهند. من در سمنان استاندار بودم که آقایی به عنوان یک سردار در یکی از روستاها آمده و سخنرانی کرده بود و از منافقین جدید نام برده بود. جمله مهمی است و گفته بود منافقین جدید به دنبال انتخابات حداکثری هستند. این آقا از یک رسانه بود و نوار صحبت او را برای من آوردند. من ابتدا فکر کردم از روی نادانی این حرف را زده است و این بیان از روی جهالت است بعد از مدتی دیدم که این فکر که انتخابات حداقلی از انتخابات حداکثری بهتر است در داخل کشور و بویژه در میان برخی نهادها، طرفدارانی دارد یعنی تلاش می شود تا انتخابات حداقلی برگزار شود.

خباز افزود: یکی از نمایندگان مجلس هشتم که متاسفانه ملبس به لباس روحانیت است چندی پیش با صراحت گفت ما به دنبال انتخابات حداقلی هستیم چون ما در انتخابات حداکثری رای نمی آوریم این یعنی حاضرند استقلال کشور و عزت مردم زیر سوال برود و امنیت کشور به خطر بیفتد و طمع دشمنان بر کشور افزون شود، ولی جناح آنها رای بیاورد.

او تاکید کرد: این مصداق واقعی ضرب المثلی است که می گویند برای یک دستمال قیصریه ای را به آتش می کشند اما اگر خواسته های ما اصلاح طلبان طبقه بندی شود ابتدا به انتخابات حداکثری عقیده داریم و در مرحله دوم، رای اوری کاندیدای خود را منظور می کنیم.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر