تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سعادتی در نشست دبیرخانه منطقه‌ای طرح ارتقای فرهنگی آپارتمان‌نشینی در منطقه ۱۲ تأکید کرد:

ضرورت توجه به بومی‌سازی طرح‌های فرهنگی

شهردار منطقه ۱۲ در نشست دبیرخانه منطقه‌ای طرح ارتقای فرهنگی آپارتمان‌نشینی در این منطقه بر ضرورت توجه به بومی‌سازی طرح‌های این‌چنینی تأکید کرد.

کد خبر: ۸۲۲۳۸
۱۴:۵۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اولین جلسه دبیرخانه منطقه‌ای طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی در قلب تهران با حضور علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه، مجتبی دانشور، مدیرکل اداره آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران، سعید شاهمیر، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، تسهیلگران اجرای طرح و دیگر اعضای دبیرخانه برگزار شد.

در این جلسه دانشور، مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران با اشاره به جمعیت بالای آپارتمان‌ها در کلانشهر تهران به تشریح کلیات طرح و اهمیت اجرای آن برای ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی بین شهروندان پرداخت.

وی تأکید کرد: به‌طور قطع اجرای دقیق و منظم طرح به منظور نیل به اهداف عالی تعیین‌شده در شورای سیاست‌گذاری و کمیته مرکزی طرح ضروری است.

در بخش دیگری از جلسه ملائی، مدیر بخش تسهیل‌گری و ترویج‌گری طرح، روند اجرا، اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در طول طرح را ارائه کرد و در ادامه سعادتی، شهردار منطقه ۱۲ ضمن اشاره به ظرفیت‌های موجود در محلات منطقه برای جلب مشارکت اهالی در طرح‌های اجتماعی و فرهنگی بر بومی‌سازی دستورالعمل‌های این‌گونه طرح‌ها در مناطق تأکید کرد.
وی در تشریح برخی اقدامات موفق صورت‌گرفته در محلات قلب طهران گفت: اقداماتی نظیر جمع‌آوری پسماند‌های محله شهید هرندی به صورت مراجعه پلاک‌به‌پلاک، انتخاب شهردار کوچه در محله کوثر با هدف ایجاد ارتباط مستقیم بین نماینده اهالی کوچه و شهرداری به منظور تسریع در روند شناسایی و حل مشکلات با استفاده از ظرفیت‌های محله از جمله اقداماتی بوده که با هدف افزایش مشارکت شهروندان در اداره امور شهر در این منطقه صورت گرفته است.

شهردار قلب طهران در پایان از معاونین و رؤسای ادارات همکار در طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی خواست همه اقدامات لازم برای اجرای مطلوب این طرح را در دستور کار خود قرار دهند و با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در محلات برای افزایش بازدهی آن استفاده کنند.

کمپین ارتقای فرهنگ آپارتمان‌شینی در سه محور قوانین و حریم خصوصی، مشارکت و همسایگی و مدیریت و کاهش پسماند در سطح مناطق پایلوت شهر تهران به اجرا درخواهد آمد و در منطقه ۱۲، معابر منتخب محله دروازه شمیران واقع در ناحیه ۶ این منطقه به عنوان محله پایلوت اجرای این کمپین انتخاب شده است.
 
 روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی