تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

مدیرکل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی: به غلط می‌گویند زنِ موفق یعنی زنِ کارآفرین

مدیرکل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: القائات نادرست و تهاجم فرهنگی باعث شده تا دختران و زنان، مادر بودن یا مادر شدن را یک مسیر غیر عقلانی بدانند.

کد خبر: ۸۲۲۰۴
۰۹:۰۸ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - عاطفه سعید نژاد با اشاره بر جایگاه مادری گفت: در حال حاضر جایگاه مادر مورد احترام دیگران است اما متأسفانه گفتمان دیگری در حال رشد است که انتخاب مادری برای دختران جامعه ما یک انتخاب نادرست و غیر عقلانی می‌داند.

وی با بیان اینکه فضای جامعه به شکلی است که دختران جامعه ما مادر شدن را یک انتخاب غیر عقلانی می‌دانند، عنوان کرد: کاهش نرخ باروری، پیری جمعیت، افزایش سن ازدواج، انتخاب تجرد، رشد تقاضای نیروی کار برای زنان، باعث شده تا دختران و زنان و حتی برخی از مادران را به این سمت حرکت کنند و مادر بودن یا مادر شدن را یک مسیر غیر عقلانی بدانند.

مدیرکل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی این گونه القائات را از هجمه دشمنان دانست و تصریح کرد: باید در جامعه بررسی شود که گفتمان رقیب به چه نکاتی دست گذاشته و چگونه ذهن ما را به سمت اندیشه‌های غیر عقلانی خود همراه می‌کند.

سعید نژآد ابراز داشت: گذاره‌های موجود باعث شده تا ذهن زنان و دختران ما را به سمتی غلط کشانده شود و برخی القائات نادرست در ذهن زنان و فضای جامعه شکل بگیرد. به عنوان مثال شاهد هستیم که در فضای جامعه، زن موفق به عنوان زن کارآفرین القا شده است.

وی افزود: به علاوه ازدواج در جوانی و نوجوانی به معنی کودک همسری القا و تعبیر شده است. یکی دیگر از تأثیرات فرهنگی اثر گذار بر جامعه نیز شعار فرزند کمتر زندگی بهتر است که بی وفایی فرزند و بی حاصل بودن زحمات و تلاش‌های مادر نیز ناشی از همین نگاه است.

مدیرکل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه القائات غلط موجود در جامعه نقش مادری را کم رنگ جلوه می‌دهد، تاکید کرد: برخی تفکرات موجود در جامعه مبنی بر این است که زن باید دارای درآمدی مستقل و کارآمد باشد یا مادری یعنی نابودی تدریجی جسم و روان مادر همه و همه مادری را نشانه گرفتند تا این جایگاه آن را از بین ببرند.
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
0
0
برای اولین بار است که درجمهوری اسلامی یه حرف درست شنیدم ! زنان ودختران امروز داشتن شوهر وفرزند ننگ می دانند ، فکر می کنند همیشه جوان هستند واین شادابی را دارند که جست وخیز کنند و...
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر