تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

زاکانی: اگر آمریکا نجنبد، اسفند ماه با پروتکل الحاقی خداحافظی می کنیم

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به طرح "لغو تحریمهای ظالمانه " مجلس یازدهم  ادعا کرد که اگر آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه نجنبند در اسفند ماه با پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای خداحافظی خواهیم کرد.

کد خبر: ۸۲۰۸۶
۱۳:۵۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از مردم ایران به خاطر حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: سفر ریاست مجلس به روسیه و تقدیم پیام رهبری و همچنین سفر رئیس دستگاه قضا به عراق حاوی این نکته است که همه دنیا غرب نیست و همه غرب هم آمریکا نیست. دوران جدید انقلاب در شرایطی آغاز شده که نگاه به شرق و همسایگان یک اولویت قطعی است بی شک شرایط ما در عرصه جهانی و نقش ملت ایران بر سازندگی آن یک اولویت خاص را برایمان هموار کرده است.

نماینده مردم قم در مجلس ضمن تشکر از رئیس قوه قضاییه و رئیس قوه مقننه و هیات همراه این دو مقام مسئول در سفر به روسیه و عراق گفت: ما باید به خودباوری و ابتکار عمل بتوانیم معادلات قدرت در سطح جهان را تغییر دهیم و شرایط را به سویی ببریم که جهان آینده نقش فزاینده ایران اسلامی را پر رنگ تر ببیند.

زاکانی در مورد سند برجام و چالشهای بین ایران و آمریکا گفت: برجام سندی است که جز به رفع تحریمها باقی نخواهد ماند. همان گونه که دوره بزن و برو تمام شده است دوره تحمیل ننگ نامه و تحمیق ملتها تمام شده است. لااقل باید بگویم که برای ایران اسلامی دیگر تکرار نخواهد شد. رهبری هوشمند و فرزانه، ملتی آگاه و در صحنه و نخبگانی شجاع و مبتکر شرایطی را برای ما فراهم کرده که  آن ننگ نامه و تحمیق نامه های که توسط دشمنان اجرا می شد در مسیر الغا هستند.

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به مصوبه دوازدهم آذر ماه مجلس یازدهم مبنی بر «لغو تحریمهای ظالمانه آمریکا» گفت: مجلس در راس امور است اگر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نجنبند، اسفند ماه با پروتکل الحاقی خداحافظی کرده و ناظران ان پی تی باید از کشور خارج شوند. گره برجام فقط با رفع تحریم باز خواهد شد و مجلس میدان عمل را برای مسوولان باز خواهد کرد.

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس در مورد طرح هایی مثل طرح شفافیت، طرح تعارض منافع که در یازدهمین دوره قوه مقننه مطرح شده بود گفت: مجلس اصلاحات را از خودش شروع کرده است تعارض منافع، عدم شفافیت و رانت سه ویژگی است که به کشور آسیب می زند اگر طرح شفافیت مجلس با کمبود سه رای تصویب نشد مجددا توسط دوستان امضا شده است و با ماده ۱۳۰ در دستور کار صحن قرار خواهد گرفت.  مجلس به شفافیت قائل است و بخش عمده ای از مخالفان معتقد بودند شفافیت موجود در طرح ارائه شده کافی نیست دو نفر از مخالفان سخنران نیز به این ماجرا اذعان داشتند ما به مردم قول می دهیم که در این مسیر کوتاهی نکنیم.

زاکانی در مورد رد کلیات بودجه سال ۹۹ توسط مجلس اظهار کرد: مجلس دهم و دولت کنونی اشتباه بزرگی کردند و در سال ۹۸، ۱۶۷ هزار میلیارد و در سال ۹۹، ۲۷۳ هزار میلیارد کسری بودجه برای دولت به ارمغان آوردند آن چه در مجلس رخ داد در راستای شفافیت، جبران کسری بودجه و مواجهه با لایحه سیاسی دولت بود. هر چند که کمیسیون تلفیق بودجه اصلاحاتی انجام داد اما این اصلاحات کافی نبود و از آن جا که دولت ادعا کرد که تن به اصلاحات کمیسیون تلفیق نخواهد نداد تصمیم گرفتیم کلیات بودجه را رد کنیم تا دولت براساس رفع رانت، رفع تعارض منافع و رفع  عدم شفافیت لایحه جدیدی تقدیم کند.

نماینده مردم قم در مجلس در پایان در مورد لایحه تقدیمی دولت ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم پاسخ معتبر به نیازهای جامعه و تحقق اهداف انقلاب داده و با همکاری سایر قوا گامهای بلندی برداریم. مجلس جز به منافع ملت نمی اندیشد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر