تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

خودداری چین از ارائه اطلاعات مهم کرونا به سازمان بهداشت جهانی

یک از اعضای تیم سازمان بهداشت جهانی (دبلیو اچ او) که درباره سرمنشاء کووید-۱۹ تحقیق می کند می گوید که چین از ارائه داده های کلیدی به این تیم خودداری کرده است.

کد خبر: ۸۲۰۷۳
۱۲:۲۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز -  بی‌بی‌سی: دومینیک دوایر گفت که تیم کارشناسان سازمان بهداشت جهانی خواستار دریافت داده‌های خام بیمارانی بود که ابتدا در این همه گیری مبتلا شدند، اما فقط خلاصه ای از آن را دریافت کرد.

چین به این ادعا پاسخ نداده اما قبلا پافشاری کرده است که در همکاری با "دبلیو اچ او" شفاف عمل کرده است.

آمریکا چین را ترغیب کرده است داده های موجود از روزهای نخست شیوع ویروس کرونا را در دسترس قرار دهد، چون می گوید "نگرانی های عمیقی" درباره گزارش سازمان بهداشت جهانی دارد

تیم این سازمان هفته پیش گفت "خیلی بعید" است که ویروس کرونا از آزمایشگاه ویروس‌شناسی ووهان در چین نشت کرده باشد و این نظریه جنجالی که از سال پیش مطرح بود را رد کرد.

ووهان اولین جایی بود که ویروس جدید کرونا در اواخر دسامبر ۲۰۱۹ در آن شناسایی شد. از آن زمان بیش از ۱۰۶ میلیون مورد ابتلا در جهان ثبت شده و ۲.۳ میلیون نفر هم در اثر آن جان باخته اند.

تیم دبلیو اچ او به دنبال چه اطلاعاتی است؟

پروفسور دوایر به رویترز گفت محققان این سازمان خواستار داده های خام ۱۷۴ مورد شناسایی شده از ابتلا به کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان بودند.

فقط نیمی از مبتلایان اولیه با بازار ماهی فروشی که ویروس ابتدا در آنجا شناسایی شد در تماس بودند.

پروفسور دوایر گفت که محدودیت در ارائه داده های از سوی چین در گزارش نهایی سازمان بهداشت جهانی ذکر خواهد شد، گزارشی که احتمالا هفته آینده منتشر می شود.

این تیم اوایل ژانویه وارد چین شد و چهار هفته را در این کشور گذراند که دو هفته اول آن در قرنطینه بود. چین بعد از چند ماه مذاکره بالاخره اجازه ورود آنها را می داد.

پکن پافشاری کرده است که عملکردش در قبال محققان این سازمان شفاف بوده است. با این حال مقام های چینی به دقت اعضای هیات را در این سفر زیر نظر داشتند.

آمریکا چین را متهم کرده است که ابعاد واقعی شیوع اولیه بیماری را پنهان کرده و از شروط تعیین شده برای سفر هیات بررسی سازمان بهداشت جهانی انتقاد کرد. تیم دبلیو اچ او برای تردد و مصاحبه با شاهدان آزادی کامل نداشت.

محققان به نیویورک تایمز گفتند که اختلاف ها، از جمله بر سر رکورد بیماران، چنان شدید بود که گاه به داد و فریاد می کشید.

گزارش مقدماتی این سازمان در ماه پیش از واکنش اولیه چین انتقاد می کرد و می گفت که "چین می توانست تدابیر بهداشت عمومی را با قاطعیت بیشتری اعمال کند."

تیم دبلیو اچ او همچنین خواستار بررسی بیشتر احتمال انتقاد از طریق "زنجیره یخی" شده است که اشاره ای به احتمال انتقال ویروس از طریق مواد غذایی منجمد است.
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حقدوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۰
0
0
رویترز دروغی ساخت که توسط خود سازمان بهداشت و خود ان فرد به شدت تکذیب شد اما زمینه فراهم شد تا شخص دیگری منفعتی بیابد تا دروغ رویترز را به نوعی تایید کند ، واقعا غرب در کثافت و حیله غرق شده است
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر