تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تدابیر امنیتی گسترده در عراق در آستانه سفر پاپ/ مقتدی صدر استقبال کرد

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که تدابیر امنیتی گسترده‌ای برای تامین امنیت سفر پاپ فرانسیس به عراق در ماه آتی میلادی اتخاذ می‌شود.

کد خبر: ۸۲۰۶۱
۱۰:۱۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از اسپوتنیک، تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق گفت: ما اقدامات بسیاری درمورد سفر پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به عراق داریم، ما جدولی‌ را برای استقرار نیروهای امنیتی در بغداد و استان‌های دیگر که پاپ به آنها سفر خواهد کرد، تدوین کرده‌ایم.

الخفاجی گفت: از طرفی نیز بررسی های اطلاعاتی و امنیتی ویژه‌ای درباره این سفر در بغداد و در مکان‌های دیگری که پاپ به آنها خواهد رفت، وجود دارد.

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق گفت که مناطق دیگری از عراق نیز صحنه عملیات‌های پیشدستانه در چارچوب طرح‌های تامین امنیت سفر پاپ فرانسیس در ماه مارس آتی خواهد بود.

واتیکان روز دوشنبه هشتم فوریه اعلام کرد که پاپ فرانسیس طی سفری که به عراق در ماه آتی خواهد داشت، دیداری نیز با آیت الله العظمی سید علی سیستانی، مرجع عالی قدر شیعیان در نجف برگزار خواهد کرد.

وی به بغداد، موصل، نینوا و اربیل نیز خواهد رفت.

از سوی دیگر، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق از سفر پاپ فرانسیس به بغداد استقبال کرده و در عین حال، به اعتراض برخی نسبت به این سفر اشاره کرد.

مقتدی صدر در توییتی نوشت: به اطلاع من رسیده است که برخی از افراد با سفر پاپ به عراق عزیز ما مخالف هستند، من می‌گویم که روی باز نشان دادن به ادیان، امری مطلوب است و سفر وی به عراق مورد استقبال است.

وی افزود: قلب‌های ما قبل از درهای کشور ما به روی پاپ باز است، نجف پایتخت ادیان است، پس از وی به عنوان دوست‌دار صلح استقبال می‌شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر