تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سرعت رشد شاخص بورس شتاب گرفت

شاخص کل در بازار بورس امروز (شنبه) ۴۷ هزار و ۷۸۶ واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۲۶۲ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۸۱۹۸۸
۱۴:۱۵ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

سرعت رشد شاخص بورس شتاب گرفت

 

دیدارنیوز ـ در معاملات امروز بیش از هفت میلیارد و ۹۶۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۳۴ هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با ۱۲ هزار و ۵۵۵ واحد افزایش به ۴۳۵ هزار و ۶۱۵ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با هشت هزار و ۲۱۱ واحد رشد به ۲۸۴ هزار و ۸۹۱ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول ۳۹ هزار و ۶۹۳ واحد و شاخص بازار دوم ۸۰ هزار و ۱۴۹ واحد افزایش داشتند.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با سه هزار و ۷۵۲ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با سه هزار و ۷۳۱ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با سه هزار و ۲۶۸ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با دو هزار و ۹۲ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با یک هزار و ۴۱۳ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با یک هزار و ۳۹۵ واحد و سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با یک هزار و ۲۸۵ واحد، ایران خودرو (خودرو) با یک هزار و ۲۱۳ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با یک هزار و ۶۹ واحد و بانک ملت (وبملت) با یک هزار و ۴۱ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

برپایه این گزارش امروز نماد سیمان اصفهان (سصفها) با ۳۵ واحد، به پرداخت ملت (پرداخت) با ۳۳ واحد، کاشی الوند (کلوند) با ۱۰ واحد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش (افق) با ۹ واحد هم تاثیر منفی بر شاخص گذاشتند.

سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، صنعتی زر ماکارون (غزر)، توسعه و عمران امید (ثامید)، لیزنگ پارسیان (ولپارس)، بانک تجارت (وتجارت)، گروه دارویی برکت (برکت) و سرمایه گذاری سیمان تامین (سیتا) درگروه نماد‌های پربیننده قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و ۴۱۰ میلیون برگه سهم به ارزش ۶ هزار و ۹۹۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز حدود ۳۳۴ واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۱۷ هزار و ۸۷۳ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار دو میلیارد و ۷۰۲ میلیون برگه سهم به ارزش ۸۶ هزار و ۸۱۲ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نماد‌های پلیمر آریاساسول (آریا)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، هلدینگ صنایع مدنی خاورمیانه (میدکو)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب) و سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع)، گروه توسعه ملی مهر آیندگان (ومهان) و گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.

امروز نماد‌های بیمه پاسارگاد (بپاس)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای)، صنعتی مینو (غصینو)، فرآورده‌های غذایی و قند چهارمحال (قچار) و قاسم ایران (قاسم) تاثیر منفی بر شاخص این بازار داشتند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی