تیتر امروز

شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از خشونت‌ها
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از خشونت‌ها

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

چین: آمریکا بدون‌ پیش‌شرط به برجام بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار بازگشت فوری آمریکا به برجام و رفع تحریم‌های یکجانبه علیه ایران شد.

کد خبر: ۸۱۸۴۶
۲۱:۳۴ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - وانگ ون‌بین، سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه‌شنبه در کنفرانسی خبری گفت: توافق هسته‌ای ابران در مقطع زمانی حیاتی قرار دارد. ضروری است که در حال حاضر تمامی طرفین اجرای اجماعی که در جلسه اخیر وزرای خارجه در دسامبر حاصل شد را تسریع بخشند. طرف آمریکایی باید در اسرع وقت بدون پیش‌شرط به برجام بازگردد و تحریم‌های مربوطه را بردارد. بر این اساس ایران نیز باید پایبندی کامل را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت خارجه چین ادامه داد: چین تحولات شرایط را از نزدیک دنبال و ارتباط نزدیک با طرفین مربوطه را حفظ می‌کند. طرف چینی پیشنهاد داده که در اسرع وقت یک دیدار بین‌المللی میان شرکت‌کنندگان در برجام و طرف آمریکایی برگزار شود تا بر سر مسیر پایبندی کامل طرفین آمریکایی و ایرانی مذاکره کنیم.

وی افزود: ما به همکاری با تمام طرفین مربوطه و جامعه بین‌المللی برای بازگرداندن برجام به مسیر خود و پیشبرد حل و فصل سیاسی مسئله هسته‌ای ایران را ادامه خواهیم داد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها