تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

کارشناس سازمان هواشناسی: بارش باران و برف تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا روز دوشنبه در اغلب نقاط کشور به شکل باران و در ارتفاعات به شکل برف ادامه خواهد داشت و روز سه‌شنبه و چهارشنبه آسمان کشور در بیشتر استان‌ها آفتابی خواهد بود.

کد خبر: ۸۱۵۴۷
۰۹:۵۲ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

کارشناس سازمان هواشناسی:بارش باران و برف تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت

 

دیدارنیوز ـ «کبری رفیعی» امروز (شنبه) درباره وضعیت جوی کنونی کشور گفت: امروز بارش‌ها در سواحل دریای خزر، مناطق غرب و جنوب غرب، دامنه جنوبی البرز و شمال شرق کشور ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بارش‌ها در مناطق سردسیر به صورت برف و در جنوب کشور همراه با رعد و برق است.

رفیعی ادامه‌داد: امروز شدت بارش‌ها در شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، کرمانشاه و ارتفاعات البرز، جنوب زنجان و استان مرکزی است.

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی، فردا (یکشنبه) ادامه بارش‌ها در دامنه زاگرس مرکزی و جنوبی، البرز مرکزی، شمال شرق و مرکز کشور خواهد بود و شدت بارش‌ها در مناطق شمال و شرق خوزستان، جنوب غرب اصفهان، جنوب لرستان و غرب استان فارس خواهد بود.

رفیعی گفت: روز دوشنبه ادامه بارش‌ها در شمال شرق به شکل پراکنده پیش‌بینی می‌شود و روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه آسمان کشور صاف است.

وی بیان‌داشت: امروز همچنین وزش باد در جنوب شرق کشور رخ خواهد داد و آب‌های خلیج‌فارس امروز و فردا مواج است.

این کارشناس هواشناسی اظهار داشت: آسمان تهران امروز ابری همراه با مه رقیق و بارش باران خواهد بود که گاهی افزایش باد با احتمال رگبار و رعد و برق پیش‌بینی برای آن می‌شود، فردا نیز آسمان تهران ابری بوده و بارش باران ادامه خواهد داشت.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر