تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

کنگره مجمع زنان اصلاح‌طلب ۱۷ بهمن برگزار می‌شود

یک عضو مجمع زنان اصلاح‌طلب از برگزاری مجازی دومین کنگره این تشکل سیاسی در روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه خبر داد.

کد خبر: ۸۱۲۸۶
۱۱:۰۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - معصومه حجتی با اشاره به برگزاری دومین جلسه شورای مرکزی مجمع زنان اصلاح به صورت مجازی، اظهار کرد: در این جلسه زهرا شجاعی دبیرکل مجمع زنان، پاسداست و اهتمام مستمر همگان برای زنده نگه داشتن شعارها و آرمان‌های اصیل انقلاب از جمله استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت و اتکای همیشگی به قدرت و جایگاه مردم و شهروندان به عنوان ولی‌نعمتان و صاحبان اصلی و اصیل انقلاب که مهمترین سرمایه‌های کشور هستند را مورد تاکید قرار داد.

وی با اشاره به در پیش رو بودن برگزاری کنگره این حزب، ادامه داد: در این جلسه که در قالب پیش کنگره ملی حزب و با حضور نمایندگان استانی برگزار شد، آخرین فرایندهای ضروری، اقدامات لازم، آمادگی و هماهنگی مورد نظر جهت برگزاری هر چه بهتر کنگره بویژه از نظر ظرفیت‌های نرم افرازی و مجازی مورد سنجش و بررسی قرار گرفت.

حجتی تاکید کرد: در این جلسه اعضای شورای مرکزی و نمایندگان استانی با حضور مجازی در پلت‌فرم طراحی شده در فرایندهای مورد نظر به صورت آزمایشی مشارکت کردند و اصلاحات نهایی را مورد توجه قرار دادند.

وی با بیان اینکه دومین کنگره مجمع زنان اصلاح‌طلب با پیام سیدمحمد خاتمی برگزار می‌شود، گفت: با توجه به شیوع کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دومین کنگره سراسری مجمع زنان اصلاح طلب، به صورت مجازی در پلت فرم طراحی شده و با حضور اعضای استانی حزب برگزار خواهد شد.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی