تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

منصوری: کم اهمیت شمردن رأی ملت مقدمه انواع تهدیدها برای نظام است

قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت با بیان اینکه کم اهمیت شمردن رأی ملت مقدمه انواع تهدیدها برای نظام و ‌کشور است، گفت: وقتی تا این حد امام (ره) بر نظر اکثریت ملت تأکید داشت روشن است که رمز بقا تمکین و اتکاء به همین رأی اکثریت است.

کد خبر: ۸۱۲۵۲
۰۹:۲۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - آذر منصوری در خصوص میزان تحقق آرمان‌های امام خمینی،‌ اظهار کرد: جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از انقلاب ۵۷ بر سه محور اصلی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی استقرار یافت. هر سه این محور بر پایه نظر و خواست اکثریت ملت معنا پیدا می‌کند.

قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت افزود: زمانی که می‌گوییم استقلال، یعنی اینکه قاطبه مردم ایران باید سرنوشتشان را تعیین کنند؛ بدون اینکه هیچ دولت خارجی بخواهد در این تصمیم گیری هر نوع مداخله‌ای داشته باشد.

وی بیان کرد: منظور از آزادی یعنی همه مردم ایران باید از حق آزادی‌های اساسی برخوردار باشند. این آزادی را باید به عنوان یک حق در چهارچوب قانون برای همه شهروندان به رسمیت شناخت؛ از حق انتخاب آزاد وکلای خود گرفته تا مجموعه‌ای از آزادی‌های سیاسی فرهنگی و اجتماعی. همچنین وقتی می‌گوییم جمهوری اسلامی یعنی جمهور مردم در تعیین سرنوشت خود دخالت داشته باشند و به تعبیر امام خمینی باید میزان، رأی ملت باشد. 

منصوری تأکید کرد: قرار نبوده و نیست که رأی اقلیت رأی جمهور مردم ایران باشد و این موضوع از تأکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی است. طبعاً به همین دلیل وقتی مشارکت مردم به زیر ۵۰ درصد می‌رسد یعنی جمهوریت در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: در واقع کم اهمیت شمردن رأی ملت مقدمه انواع تهدیدها برای نظام و ‌کشور بوده و خواهد بود. وقتی تا این حد امام بر نظر اکثریت ملت تأکید داشت روشن است که رمز بقا تمکین و اتکاء به همین رأی اکثریت است. رفراندوم هم به همین دلیل در قانون اساسی دیده شده است. ما نمی‌توانیم بخشی از قانون اساسی را که به این امر مهم ارتباط پیدا می‌کند را نادیده بگیریم و کنار بگذاریم و به آن آلرژی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: به همین دلیل رفراندوم در قانون اساسی گنجانده شده و هنر حاکمیت هم این است که از این ظرفیت برای تمکین به خواست اکثریت استفاده کند. از رفراندم نباید ترسید و به نظر من اگر این ظرفیت قانون اساسی به کار گرفته شود می‌تواند مقدمه‌ای برای پر کردن شکاف‌های دولت _ملت در شرایط کنونی ایران باشد. 

قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت بیان کرد: تداوم آنچه در انتخابات مجلس یازدهم در ارتباط با محدود کردن دایره انتخاب مردم رخ داد و موجب کاهش مشارکت مردم به پایین‌ترین حد خود در طول ۴۲ سال گذشته شد که در تعارض جدی با اهداف انقلاب ۵۷ است.

منصوری با بیان اینکه نظام جمهوریت به معنای خواست اکثریت است نه اقلیت، گفت: اسباب و لوازم این کار هم انتخابات آزاد عادلانه و رقابتی است و هم در مواقع لزوم رجوع به رفراندوم است.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی