تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ابراهیمی: اصل کار جامعتین در انتخابات ۱۴۰۰ ائتلاف حداکثری اصولگرایان است

یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: اگر روند ائتلاف در جریان اصولگرایی با محوریت جامعتین به نتیجه برسد، این جریان در انتخابات شکست نخواهد خورد.

کد خبر: ۸۱۲۴۴
۰۸:۵۸ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین فعالیت‌های انتخاباتی جریان اصولگرایی برای رسیدن به وحدت حداکثری اظهار کرد: فعلأ آنچه روند کار است، ایجاد وحدت و انسجام است. یعنی مابقی کارها فرع بر رسیدن به انسجام و وحدت است.

وی تأکید کرد: خوشبختانه الان جامعه مدرسین نیز با سایر گروه‌های اصولگرایی هماهنگ شده و جامعه روحانیت هم تلاش می‌کند تا کار ائتلاف را پیش ببرد. در همین زمینه استان‌ها نیز جامعه روحانیت یک تشکیلات خوبی را سامان داده که با گذشته متفاوت و حتی با زمان مرحوم آقای مهدوی کنی نیز تفاوت دارد؛ چراکه در آن زمان فعالیت جامعه روحانیت منحصر به تهران بود اما الان فعالیت جامعه روحانیت در استان‌ها و شهرستان‌ها گسترش پیدا کرده است و شوراهای تصمیم‌گیری نیز تشکیل شده و مسئولان آن هم مشخص شده‌اند.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه امیدواریم جامعتین بتوانند مانند گذشته محوریت جریان اصولگرایی را به دست گیرند، یادآور شد: امیدواریم همان‌طور که در گذشته هر تصمیمی که جامعه روحانیت و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم می‌گرفتند تمامی احزاب و تشکل‌های اصولگرایی آن را می‌پذیرفتند، امروز نیز همین فضا در میان جریان اصولگرایی به وجود آید.

ابراهیمی در پایان تاکید کرد: با ایمان، توکل و اعتقادی که ان شاءالله در همه تشکل‌های اصولگرا وجود دارد، امیدواریم که این روند ائتلاف به نتیجه برسد و جریان اصولگرایی در انتخابات بازنده نباشد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر