تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

اتمام خاموشی شبانه تهران ظرف 10 روز آینده

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: از منظر پیشگیری و دیدگاه حقوقی و قانونی تاریکی و عدم روشنایی باعث افزایش وقوع برخی از جرایم از قبیل سرقت، حوادث ترافیکی و تصادفات شده که این عوامل منجر به افزایش ورود پرونده به محاکم قضایی خواهد شد.

کد خبر: ۸۱۲۱۱
۱۵:۱۳ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - علی دیزجی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با اشاره به اتمام خاموشی شبانه و قطعی برق ظرف ۱۰ روز آینده در این استان عنوان کرد: از منظر پیشگیری و دیدگاه حقوقی و قانونی تاریکی و عدم روشنایی باعث افزایش وقوع برخی از جرایم از قبیل سرقت، حوادث ترافیکی و تصادفات شده که این عوامل منجر به افزایش ورود پرونده به محاکم قضایی خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: به همین منظور و با توجه به نارضایتی مردم از خاموشی‌های اخیر و با هدف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی جلسه‌ای با حضور مسئولان انتظامی و شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اعلام اینکه پس از اعمال خاموشی‌ها آمار وقوع جرایم نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش پیدا کرده است اعمال خاموشی دراماکن عمومی و معابر را زمینه ساز وقوع سرقت و جرایم مختلف عنوان کرد.

دیزجی تصریح کرد: نمایندگان شرکت توزیع نیروی برق در این نشست عنوان کردند که برودت هوا و همچنین شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، مصرف گاز در بخش خانگی را نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش داده است و به همین خاطر شبکه انتقال گاز کشور قادر به تامین مازاد گاز مصرفی نبوده و سوخت کافی در اختیار نیروگاه‌ها قرار نگرفته است؛ در نتیجه به منظور استفاده بهینه از میزان برق تولیدی و مدیریت مصرف، تصمیمِ اعمال خاموشی در ساعاتی از شبانه روز در سطح شهر اعمال شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در پایان بیان کرد: معاون شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در این نشست از اتمام خاموشی شبانه و قطعی برق ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد و مقرر شد در طول ۱۰ روز باقی مانده به منظور پیشگیری از وقوع جرایم و حفاظت و حراست از اموال مردم و تامین امنیت، نیروی انتظامی جهت برقراری روشنایی نسبت به اعلام معابر و مناطقی که خاموشی سبب ارتکاب جرایم در آن‌ها شده به شرکت توزیع نیروی برق اقدام کند و همچنین شرکت‌های توزیع نیروی برق در سطح استان تهران برنامه خاموشی برق مناطق مختلف را جهت اطلاع و انجام اقدامات لازم در اختیار نیروی انتظامی قرار دهند.
 
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر