تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

امیر دریادار خانزادی:نشانه‌های فروپاشی استکبار جهانی آشکار شده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش  گفت: استکبار برای متوقف کردن انقلاب اسلامی موفقیتی به دست نیاورده، اما نشانه فروپاشی خودش آشکار شده است که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم.

کد خبر: ۸۱۱۳۹
۲۱:۰۷ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امروز (یکشنبه) در محفل انس با قرآن بر روی عرشه ناوبندر مکران که به مناسبت چهل و دومین طلیعه انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: استکبار جهانی جبهه یکپارچه از دشمنان را از لحظه پیروزی انقلاب شکل داد تا این انقلاب را متوقف کنند، اما شهدا حماسه‌ای آفریدند که تا امروز جاری است.

وی افزود: استکبار برای متوقف کردن انقلاب اسلامی موفقیتی به دست نیاورده، اما نشانه فروپاشی خودش آشکار شده است که در روزهای اخیر شاهد آن بودیم.

امیر خانزادی ادامه داد: ایران اسلامی در مرکز کانون قدرت‌آفرین جهان قرار گرفته است، در مرکز جغرافیایی برخوردار از ظرفیت‌هایی که اگر قدرت حق در آن قرار گیرد، تأثیرهای جهانی دارد؛ جغرافیایی با اهمیت‌تر از ایران اسلامی در جهان وجود ندارد و این برای هر قدرتی ارزشمند است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: وعده حق الهی امروز در این جغرافیا درحال شکل گرفتن است، در جایی که ظرفیت‌های فراگیری برای هدایت جهانی وجود دارد و کسانی که این ظرفیت بزرگ را از دست دادند، می‌دانند چه رخداد بزرگی درحال شکل گرفتن است. مرجعیت عظیمی در این جغرافیا در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی و... شکل خواهد گرفت.
امیر دریادار خانزادی بیان کرد: ولایت یکی از برجسته‌ترین ظرفیت‌هایی است که در نهاد انقلاب وجود دارد و انقلاب اسلامی را از سایر انقلاب‌ها متمایز می‌کند؛ ظرفیت بزرگ دیگر هم قرآن کریم و آموزه‌های اسلامی است.

وی افزود: قرآن کریم به تنهایی همه ظرفیت‌ها و آموزه‌های لازم را در خود دارد و شهادت در بستر آموزه‌های دینی متبلور می‌شود و قرآن شهدا را به‌عنوان سعادتمندان معرفی کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: گام اول انقلاب اسلامی تثبیت بود که با موفقیت برداشته شد و گام دوم که تمدن‌سازی است، آغاز شده است.

امیر دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: اقتداری که امروز در ایران اسلامی تبلور یافته برای همه ملت‌های جهان الهام‌بخش و امیدآفرین است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها