تیتر امروز

هشدار اردن؛ نتانیاهو می‌خواهد آمریکا را وارد تقابل با ایران کند
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق (بروزرسانی می‌شود)

هشدار اردن؛ نتانیاهو می‌خواهد آمریکا را وارد تقابل با ایران کند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
شاخه‌های زیتون از میان زبانه‌های آتش
یادداشت اختصاصی دیدار؛ چالش ایران و اسرائیل از زاویه‌ای دیگر

شاخه‌های زیتون از میان زبانه‌های آتش

برخی حقایق، معادلات، ملاحظات، مراودات و هماهنگی‌های خاص بین‌المللی در میانه‌های آتش بین ایران و اسرائیل، جان مایه یادداشت اسفندیار عبداللهی است که آینده روابط ایران با آمریکا و اسرائیل را تصویر...
اسپانیا، رفت و برگشت در دویست و پنجاه صفحه

اسپانیا، رفت و برگشت در دویست و پنجاه صفحه

ارزاقی، رمان‌نویسی است که از ابتدا درد و دغدغه مهاجرت داشته و در تک‌تک آثارش این دغدغه‌مندی ملموس است؛آنچه می‌خوانید توضیحی است که حامد شجاعی بر سفرنامه این نویسنده نوشته است.

گفت و گوی وزرای امور خارجه آلمان و آمریکا درباره برجام

وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد که برجام یکی از موضوعات اولین گفت و گوی تلفنی وزیر خارجه این کشور با همتای جدید آمریکایی اش بود.

کد خبر: ۸۰۹۰۵
۱۰:۱۴ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹

گفت و گوی وزرای امور خارجه آلمان و آمریکا درباره برجام

 

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه آلمان در صفحه توییترش نوشت که هایکو ماس وزیر امور خارجه این کشور روز چهارشنبه گفت و گویی تلفنی با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه جدید آمریکا انجام داد که در آن درباره همکاری بر سر طیف گسترده‌ای از مسائل از جمله چین و ظرفیت هسته‌ای ایران موافقت شد.

وزارت امور خارجه آلمان در این باره نوشت: هر دوی آن‌ها پیرامون همکاری درباره طیف گسترده‌ای از مسائل مانند نقش جهانی چین، برجام (توافق هسته ای)، کار مشترکمان در افغانستان و مبارزه با تغییرات آب و هوایی موافقت کردند.

بر اساس این گزارش، توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۵ میان ایران و شش قدرت جهانی از جمله آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و آمریکا انجام شد که به موجب آن، ایران متعهد شد در ازای بهره مندی از منافع اقتصادی با رفع تحریم‌های اعمال شده بر آن، فعالیت هسته‌ای اش را محدود کند.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن این توافق از آن خارج شده و تحریم‌های متعددی بر ایران اعمال کرد.

ایران با گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام و تعلل کشور‌های اروپایی در عمل به تعهداتشان در زمینه عادی سازی روابط اقتصادی با ایران و کاهش تاثیر تحریم‌های آن، اعلام کرد که تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته‌ای را کاهش می‌دهد. البته به گفته مقامات ایران، این اقدامات در صورت عملی شدن تعهدات تمامی اعضای برجام، بازگشت پذیر خواهند بود.

جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا در وعده‌های انتخاباتی اش گفته بود که در صورت «بازگشت ایران به پایبندی کامل به تعهداتش»، به توافق هسته‌ای هسته‌ای باز می‌گردد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی