تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

رییس نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد: فروش نمایشگاه کتاب از مرز ۳۰ میلیارد تومان گذشت

رییس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، از فروش بیش از ۳۰ میلیارد تومان تومانی این نمایشگاه خبر داد و گفت: خوشبختانه استقبال چشمگیر مخاطبان و بازدید کنندگان لحظه به لحظه بیشتر می‌شود.

کد خبر: ۸۰۷۲۹
۱۵:۵۶ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹

رییس نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد:فروش نمایشگاه کتاب از مرز ۳۰ میلیارد تومان گذشت

 

دیدارنیوز ـ ایوب دهقانکار روز دوشنبه با اعلام این که نمایشگاه مجازی فروش نمایشگاه فیزیکی را پشت سر گذاشت، گفت: فروش نمایشگاه مجازی کتاب در روز ششم از مرز ۳۰ میلیارد تومان عبور کرد.

وی به حال و هوای این روز‌های نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با مرتفع شدن برخی مشکلات موجود در زیرساخت‌های مجازی، امروز شاهد استقبال چشمگیر بازدید کنندگان و علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی از این رویداد بزرگ فرهنگی بودیم.

دهقانکار ادامه داد: ثبت ۵۰۰ میلیون درخواست که پاسخ کمتر از چند ثانیه دریافت کرده اند، گواه این مدعاست که بسیاری از موانع قبلی برطرف شده و اینک بازدیدکنندگان برای ورود به سایت نمایشگاه هیچ مشکلی ندارند.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، با اشاره به این که برگزاری این دوره نمایشگاه با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، نخستین تجربه کاری این موسسه محسوب می‌شود، گفت: در تمامی کشور‌های دنیا برگزاری این چنین نمایشگاهی، با این حجم مخاطب و آثار به عنوان به ابرنمایشگاه محسوب می‌شود، بروز و ظهور برخی مشکلات به ویژه در زیرساخت‌های مجازی امری طبیعی است.

دهقانکار در عین حال گفت: با عنایت به این که این نمایشگاه اولین تجربه نمایشگاه آنلاین ما بود، پیش بینی نمی‌کردیم که با استقبال این چنینی مردم و مخاطبان مواجه شویم، اما آنچه اهمیت دارد، از ابتدای کار تاکنون تمامی امکانات و ابزار‌های لازم را به کار گرفتیم تا بدون هیچ خلل و مشکلی نمایشگاه را ایستا نگه داشته و تا پایان ادامه دهیم تا اعتماد و رضایت بازدیدکنندگان را به دست بیاوریم.

وی گفت: بعد از پایان نمایشگاه کار و فعالیت ما آغاز خواهد شد، چون که با بررسی چالش‌های موجود مسایل و مشکلات را جمع بندی و با رفع نقاط ضعف مصمم خواهیم بود که قبل از برگزاری نمایشگاه‌های مشابه، آن‌ها را به نقاط قوت تبدیل کنیم.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال راهی برای حمایت از ناشران و بازار کتاب کشور بود تا آنکه تصمیم گرفت با استفاده از تجربیات حضور در نمایشگاه‌های مجازی برگزار شده توسط دیگر کشور‌ها نظیر نمایشگاه بزرگ کتاب فرانکفورت، این رویداد فرهنگی را در ایران به شکل مجازی برگزار کند.

محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران به ریاست ایوب دهقانکار مسئول برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب معرفی کرد. در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، بیش از ۱۰۰۰ ناشر حضور دارند و بالغ بر ۱۰۰ هزار عنوان کتاب برای عرضه در سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران ارائه شد.

همچنین ۱۸۰ ناشر خارجی با ۲۰ هزار عنوان کتاب و ۱۴۲ نهاد فرهنگی و آژانس ادبی در بخش رایت‌سنتر نیز در این نمایشگاه حضور دارند. هزینه ارسال کتاب‌ها نیز از سوی شرکت پست جمهوری اسلامی برای همه مخاطبان رایگان اعلام شده است.

نمایشگاه مجازی کتاب تهران تا هشتم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير