تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

ادامه ممنوعیت پرواز به انگلستان و ژاپن و قرنطینه مسافران اروپایی

رییس سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید ممنوعیت پرواز به انگلستان و ژاپن تا پایان بهمن ماه امسال خبر داد و گفت: قرنطینه ۱۴ روزه مسافرانی که از مقاصد اروپایی و با دلایل توجیه‌پذیر به ایران می‌آیند نیز همچنان انجام می‌شود.

کد خبر: ۸۰۶۴۲
۱۱:۳۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - در پی شیوع ویروس کرونای انگلیسی پروازهای مسافری در جهان برای دومین بار طی یکسال اخیر با محدودیت‌های جدیدی رو به رو شد و به غیر از ممنوعیت و محدودیت پروازهای مختلف به این کشور، دولت انگلستان نیز شدیدترین محدودیت‌های کرونایی را در کشورش اجرایی کرد. در این میان ایران نیز پروازهای خود را به انگلستان و پس از آن ژاپن ممنوع و چندین بار آن را تمدید کرد.

تورج دهقان زنگنه در این باره اظهار کرد: با توجه به درخواست ستاد ملی مقابله با کرونا ممنوعیت پرواز به انگلستان و ژاپن برای چندمین بار تا پایان بهمن ماه تمدید شد و هیچ پرواز مسافری به این مقاصد انجام نمی‌شود.

وی افزود: تا هر زمانی که به ما بگویند این محدودیت‌ها را ادامه خواهیم داد و پروتکل‌های بهداشتی را به دقت اجرایی خواهیم کرد.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: با توجه به پروتکل‌های ابلاغ شده جدید، هر مسافری از اتحادیه اروپا به ایران سفر کند باید تا ۱۴ روز در قرنطینه باقی بمانند. در متن این پروتکل تاکید شده که مسافرانی که از اتباع جمهوری اسلامی ایران هستند و با توجیه سفرشان توسط سفرات ایران در کشورهای مبداء تایید شده باشند می توانند از مقاصد اروپایی به ایران سفر کنند. همچنین مسافران اروپایی وارده باید متعهد به قرنطیه ۱۴ روزه به محض ورود به کشور و همکاری کامل با تیم‌های بهداشتی و امنیتی طبق دستورات باشند.  

دهقان زنگنه گفت: این مسافران باید قبل از حرکت به سمت ایران نتیجه منفی تست کووید ۱۹ را با تاریخ کمتر از ۹۶ ساعت قبل از پرواز انجام داده باشند. 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان